Kanarian saaret: Teneriffan parhaat kohteet pähkinänkuoressa

Kanarian saaret on kohde, jossa olemme vierailleet säännöllisesti vuodesta 1983 lähtien. Sen ylivertaisuus suhteessa muihin kohteisiin selittyy riittävän hyvällä säällä, kauniilla maisemille ja varpaistelurannoilla sekä Thaimaahan ym. talvilomakohteisiin verrattuna lyhyehköillä ja edullisilla lennoilla. Lähes vuosittaiset vierailumme selittyvät myös sillä, että sieltä löytyy paljon hyviä RCI-kohteita, joissa majoitumme useita kertoja vuodessa myös muualla maailmassa. Hinta on edullinen ja laatu varma!

Olen tehnyt lyhyehkön bloggaajaurani aikana muutamia postauksia Kanarialta. Vedän ne tässä yhteen siten, että teillä lukijoilla olisi helpompaa käyttää matkakertomuksiamme apuna miettiessänne mitä tehdä saarilla. Aloitan Teneriffasta. Tervetuloa kauniille saarelle!

Tässä matkakertomuksia, joista toivon olevan apua suunnitellessanne autoreittejä Teneriffan eri osiin. Ajaminen saarella on helppoa eikä maisemissa ole valittamista. Olemme tehneet jokaisella reissullamme automatkoja eri puolille saarta. Näillä kohteilla pitäisi päästä alkuun:

Kanarian saarihyppely 2017 osa 1 Teneriffa: Los Christianos, Playa de las Americas, Los Gigantes ja Alcala

Teneriffa 2016 osa 2: Teide, Callao Salvaje ja La Caleta (edit. 18.11.2018)

Teneriffan kaunein kylä Masca ja muuta mukavaa

Teneriffan parhaita automatkailukohteita – osa 1: Teide, Masca ja Garachico

Teneriffan parhaita automatkailukohteita – osa 2: Playa de Las Teresitas ja El Bailadero

 

Tässä vielä Teneriffan paras hotelli (kokemistamme) esittelyssä:

 

Kirjoitin tämän postaukseni alussa, että käytämme paljon RCI-kohteita. Tämä kirjoitus kertoo perustellusti miksi? Ei ole valittamista hinta-laatusuhteessa. Tämä hotelli teki meihin sellaisen vaikutuksen, että menemme sinne mieluusti (vastoin periaatteitamme) uudestaan.

Kanarian saarihyppely 2017 osa 2: Onko tässä Teneriffan paras hotelli? (päivitetty 18.7.2018)

 

 

 

 

2,417 total views, 12 views today

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *