Miten löytää halvat lennot? – Lue se tästä!

Jokaisen matkaajan toiveena on löytää edullisia lentoja ja käyttää säästyvät eurot johonkin muuhun. Meillä tämä homma on kirjattu jopa sivuillemme näin: #eläkeläiselämää matkustaen – matkustamme halvalla, mutta luksus kelpaa, mieluusti 🙂

Haluamme auttaa teitä paitsi matkakohteiden löytämisessä, myös muissa asioissa. Siksi laadin tämän halpojen lentojen bongaamiskoosteen. Olisin todella kiitollinen, jos laitatte tämän kirjoitukseni perään muita sivustoja, blogeja ym. joista voisi olla hyötyä lentojen hakemisessa. Voit lähettää halutessasi myös yksityisviestin. Poimin niistä sitten osan osaksi tätä koostetta täydentämään kokonaisuutta.

Ilolla voimme todeta onnistuneemme toteuttamaan sloganiamme meitä tyydyttävällä tavalla. Olemme matkailleet vuodesta 2000 ulkomaille keskimäärin 8 kertaa vuodessa, joten jotain siinä ajassa on oppinut. Tämän blogisivustomme päätarkoitus on kertoa lähinna itsellemme missä olemme olleet ja mitä kokeneet. Lisäksi täältä löytyy monia matkailuun liittyviä käytännön vinkkejä. Ilahduttavasti näitä juttujamme luetaan yli 12 000 kertaa kuussa, joten muutkin ovat kirjoituksistani kiinnostuneet ja näyttävät niistä hyötyvän. Olen kiitollinen teille!

 

Omat vinkkini edulliset lentojen löytämiseen

 

Olen kerännyt omat vinkkimme tähän alla olevan postaukseeni. Sieltä löytyy paitsi lentojen, myös hotellien varaamiseen ym. liittyviä kokemuksiimme perustuvia vaihtoehtoja. Tässä osa postaukseni lentojen varaamiseen liittyvästä osiosta:

Olen pannut merkille, että lentojen hakeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin eli heti, kun ne tulevat myyntiin (noin vuotta aiemmin). Toinen vaihe on sitten lentoyhtiöiden tarjoukset muutamaa kuukautta aiemmin lähtöpäivän lähestyessä, elleivät koneet ala täyttyä. Niistä voi saada todella halpoja löytöjä. Esim. Norwegianin ja Finnairin tarjoukset luen tarkkaan, jos lento on vielä varaamatta. Olen tilannut Lentodiilit.fi ja ParisRio:n uutiskirjeen syystä, että sinne on kerätty eri kohteista ajoittain jopa järkyttävän halpoja lentoja ja matkapaketteja. Kannattaa myös vierailla ajoittain Rantapallon ja Pallontallaajien sivuilla halpojen lentojen ja pakettien toivossa.

Etsin lentoja eri sivuilta (Momondo, Skyscanner, Rantapallo, Kayak, Supersaver ym. ym.). Kun olen löytänyt mieluisan, katson vielä mitä lennot maksavat lentoyhtiön omilla sivuilla.

Muita säästö- ym. vinkkejä loytyy tästä alla olevasta blogikirjoituksestani. Niiden klikkaamalla aukeavien ohjeiden varassa reissaamme nykyisin ja alussa oleva “halvalla, mutta luksusta” -mottomme toteutuu mielestämme hyvin.

9 VINKKIÄ MATKUSTAA EDULLISESTI LUKSUSTA UNOHTAMATTA (päivitetty 3.12.2018)

 

Muita vinkkejä ja linkkejä halpojen lentojen etsimiseen

 

Erinomaisen hyvä helpojen lentojen etsimiseen erikoistunut sivusto on BUDJETTIMATKA-sivusto. Sen ylläpitäjät ovat erikoistuneet etsimään edullisia lentoja. He myös näyttävät uusia tarjouksia sivuillaan, joten kannattaa tutustua:

Miten löytää halvimmat lennot minne vain

 

Toinen blogisivusto, jossa kannattaa vierailla on tässä MUTKIA MATKASSA -blogisivustossa:

10 vinkkiä halpojen lentojen metsästykseen

 

Erinomainen sivusto on myös LENTODIILIT.  Se aukeaa alla olevasta linkistä (klikkaa kuvaa). Sieltäkin voi tilata viikkokirjeen, josta näkee uusimmat tarjoukset.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä Lentodiilit-sivuston vinkkipaketti:

Tietopaketti kaukolennoista

Tässä vielä yksi hyvä kirjoitus teemaan liittyen:

Miten löytää halpoja äkkilähtöjä?

 

Vaastaavia sivustoja on muitakin, kuten blogikirjoituksestamme

9 VINKKIÄ MATKUSTAA EDULLISESTI LUKSUSTA UNOHTAMATTA

käy ilmi. Googlaamalla esim. “halpojen lentojen etsiminen” löytyy tähän asiaan evästystä aivan riittävästi. Pyrin keräämään tänne vastaavia sivustoja ja lisäilen niitä sitä mukaan, kun löydän näitä yllä esittelemiäni täydentäviä osoitteita.

Edullista ja turvallista matkaa!

6,260 total views, 50 views today

Comments

 1. Mika says:

  Tässä on lentojen reittejä eri kentiltä.
  https://www.flightconnections.com/

  1. Kiitos Mika! Tämä onkin mielenkiintoinen, hyvä linkki! Täytyypä ottaa käyttöön.

 2. Sini says:

  Ja hakusivustoilla surffatessa kannattaa olla incognito – tilassa niin saa rauhassa tehdä vertailuja ja tutkia hintoja.

  1. Tuo pitää paikkansa Sini. Etenkin siinä vaiheessa, kun alkaa tehdä lopullista valintaa. Algoritmit mokomat nostelevat helposti hintaa, kun tunnistavat etsijän. Oletko huomannut noita hintaeroja surffaillessasi?

   1. Sini says:

    Kerran mokasin, kun en ollut incognito – tilassa ja hain lentoja tietyille päiville tiettyyn kohteeseen. Päätin vielä harkita matkaa yhden vuorokauden. Seuraavana päivänä samat lennot olivat 50€ kalliimmat, mutta maksoin ne silti, kun päätös matkasta oli tehty.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *