Mediakortti

APPA MATKUSTAA    ”Haluamme kokea luksusta edullisesti.”

  • yli 8400 käyttäjää/kk
  • sivukatseluja yli 18400/kk
  • kuuluu senioribloggaajien harvinaiseen ”ammattikuntaan”
  • tykkää luksuksesta, mutta haluaa matkustaa edullisesti
  • matkakohteena koko maailma
  • tykkää erityisesti varpaistelusta ja rauhallisesta lomailusta
  • keskimäärin 9 ulkomaanmatkaa vuodessa viimeisen 20 vuoden aikana

Olemme #eläkeläiselämää viettävät Asko ja Marjatta Leppilampi Lahdesta. Tähän mennessä noin 70 maata on nähty ja matka jatkuu. Voi sanoa, että etenkin Askon (= appa) intohimona on matkustaminen.

Olen ilmeisesti “rotumme” harvoja edustajia eli senioribloggaaja Suomessa. Lukijakuntani matkustaa innokkaasti ja tieto blogistani on levinnyt paitsi suusta suuhun myös somen ja Googlen avulla ripeästi. Saan erittäin positiivista palautetta kansantajuisista, selkeistä matkakertomuksistani ja ihmiset kyselevät kovasti lisää luettuaan juttuni.

Nämä sivustolla www.appamatkustaa.fi olevat matkapäiväkirjat on tehty ensisijaisesti omiin tarpeisiimme, mikä välittyy niiden sisällöstä. Uskon ja toivon silti, että lukijamme saavat niiden avulla ideoita matkojensa suunnitteluun.

 

Lukijamäärät (Google Analyticsin mukaan)

Aloitin bloggaamisen vuoden 2017 alussa. Lukijamäärän voimakkaan kasvun perusteella näyttää siltä, että blogini on löydetty hyvin. Google Analyticsin mukaan

  • matkakertomuksia luetaan yli 18 700 kertaa kuukaudessa, kun lukumäärä oli vielä toukokuussa 3500.’
  • yksittäisiä lukijoita (uniikit käyttäjät) yli 8400 kuukaudessa.

Blogin kohderyhmä:

Podiumilla jo yli puoli vuotta

Matkablogini www.appamatkustaa.fi nousi vuoden 2017 lopussa matkailublogien TOP-10-listalle, Se on ollut 3 parhaan matkablogin joukossa jo yli puoli vuotta ja tällä hetkellä blogini on peräti ykkösenä sivustolla www.blogit.fi. Kaikkien noin 6000 blogin tilastoissa olen sijalla 63. Sivuni löytyy täältä:

https://www.blogit.fi/appa-matkustaa

 

Esimerkkejä postauksista:

En ole tehnyt tähän mennessä juurikaan kaupallista yhteistyötä, mutta olen silti kirjoittanut matkakertomuksia, joista on varmasti ollut hyötyä kohteille, joita olen esitellyt. Tiedän, että alla olevista esimerkeistä ensimmäisenä aukeava Teneriffalla sijaitseva Gran Melia Palacio de Isora on saanut jo lukuisia asiakkaita Suomesta tuon postaukseni ansiosta. Olen nimittäin saanut paljon palautetta, että ”pakkohan tuonne on mennä tuon hehkutuksen jälkeen”, “nyt on hotelli varattu ajalle xxx” jne.

Tässä alhaalla on muutama esimerkki yli 200 matkakertomuksen joukosta, joista monet ovat hotellien esittelyä. Tein niitä aluksi lähinnä itseämme varten, mutta lukijoilta saamani palautteen perusteella aloin kirjoitella niitä myös lukijat mielessä. Huomaa, että hotelleista tekemiäni bloggauksia ei ole tehty yhteistyössä hotellin kanssa vaan ”rakkaudesta lajiin”.

Kanarian saarihyppely 2017 osa 2: Onko tässä Teneriffan paras hotelli? (päivitetty 18.7.2018)

Hilton Tallinn Park – miellyttävä kokemus!

Tässä alla oleva postaus on ainoa, jonka olen tähän mennessä tehnyt yhteistyössä yrittäjien kanssa:

Kehräämöstä elämystehtaaksi – Orimattilan vetonaula kerää väkeä ympäri Suomen

 

Appa matkustaa sosiaalisessa mediassa

 

Olen alkanut vähitellen tutustua sosiaaliseen mediaan myös muiden kanavien kautta. Minulla on erilliset Facebook-sivut, joissa on tällä hetkellä >745 tykkääjää.

https://www.facebook.com/appamatkustaa/?ref=br_rs

Lisäksi loin instasgram-tilin ja opettelen tulemaan sen kanssa tutuiksi. Siellä on tällä hetkellä >520 tykkääjää, mutta luku kasvaa tasaisesti koko ajan. Myönnän, etten itse vielä hallitse sen käyttöä, mutta opettelen pikku hiljaa.

https://www.instagram.com/appamatkustaa/

Yhteystiedot

Asko Leppilampi, Lahti

p. 0408322552

asko@leppilampi.com

www.appamatkustaa.fi

 

 

MEDIAKORTTI PDF-MUODOSSA AUKEAA TÄSTÄ:

mediakortti

205 total views, 2 views today