Onko tässä Norjan kaunein autoreitti? – video

Olemme ajaneet autolla muutamia kertoja eri puolilla Norjaa. Aina olemme saaneet lumoutuneena ihailla maisemia niin, että joudumme jatkuvasti pysähtelemään kuvaamaan toinen toistaan kauniimpia maisemia. Tässä videossa etenemme Geirangerinvuonolta Hellesyltistä satoja kilometrejä Sognevuonon kautta Aurlandsvuonolle ja siitä edelleen Hardangervuonolle. Sitten ohitamme vielä huikeita alppijärviä ja valtoimenaan kuohuvia vesiputouksia. Ajoittain tuntui, että henkeä salpaa… Voit kuvitella ja tuntea riemuamme jo pelkästään videota katsellessasi. Tämä oli kaunein automatkamme koskaan!

Olimme lumoutuneet jo useita kertoja käydessämme ensi katsomassa Vigelandin patsaspuistossa Oslossa ja jatkaessamme sitten alati upeammaksi muuttuvaa reittiä kohti Geirangeria. Lauttamatka Geirangerin vuonolla oli kaunein merimatkamme koskaan. Näistä voi lukea matkakertomuksistamme ja katsella myöhemmin ensi-iltaan tulevia videoita. Tämä vuonna 2014 tekemämme matka oli lähes täydellinen. Siinä oli ainoastaan yksi vika: Olimme varanneet siihen liian vähän aikaa. Noilla seuduilla ei kannattaisi pitää kiirettä.

Tervetuloa upealle matkalle kauniin (Enya ym.) musiikin säestyksellä. Tätä katsoessa ei voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle, ellei matkakaipuu iske liian kovalla voimalla. Sekin riski kannattaa ottaa.

 

Matkakertomuksemme tältä lumoavalta matkalta löytyvät alla olevista linkeistä:

Norja – käsittämättömän kaunis maa osa 1: Oslo ja Vigelandin puisto

Norja, käsittämättömän kaunis maa 2: Oslosta Geirangerin vuonolle

Norja – käsittämättömän kaunis maa osa 3: Geirangerista Sognevuonon kautta etelään

Jos olet kiinnostunut näkemään lähiaikoina julkaistavat videot matkamme alkuosuudelta, käy tykkäämässä Facebooksivuani Appa matkustaa. Saat sen jälkeen heti ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusia juttuja ilmestyy.

https://www.facebook.com/appamatkustaa/

 

 

 

4,380 total views, 3 views today

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *