SINGAPORE – pikaopas maailman siisteimpään kaupunkiin (edit.)

Tässä matkakertomuksessa tutustumme Singaporeen, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Kiertelemme tässä matkakertomuksessa katselemassa sen merkittävimpiä nähtävyyksiä oopperatalosta “laivahotelliin”. Käymme syömässä ruokatorilla China Townissa, vierailemme Little Indiassa ja juomme hurjan kalliit Singapore Slingit kuuluisassa Raffles-hotellissa. Annamme myös käytännön vinkkejä siirtymisestä lentokentältä keskustaan sekä kerromme missä kannattaa vaihtaa rahaa. Aika hyvä paketti, vaikka itse sanonkin 🙂

Teimme vuoden 2012 alussa 5 viikon unohtumattoman saarihyppelyn Aasiassa. Ensimmäinen loikka osui Singaporeen, jonka jälkeen lensimme Thaimaan puolelle Krabille, Koh Lantalle ja Phi Phille, josta jatkoimme mantereelle Phuketiin. Näistä on useita matkakertomuksia, jotka löytyvät nimen perusteella sivuston hakukentästä.

Aloitetaan Singaporesta. Se on maailman siisteimpiä paikkoja, sanotaan. Perehtyminen siisteyskulttuuriin alkaa jo matkavalmisteluissa, sillä esim. purukumia ei saisi viedä maahan. Taisi meillä parit purkat olla mukana, sillä havaitsimme homman vasta lentokoneessa. Emme jääneet kiinni, onneksi 🙂

Matkakertomuksemme on kirjoitettu PDF-muotoon ja se aukeaa tässä alla olevasta linkistä:

SINGAPORE 2012

Singapore Sling on yksi maailman kuuluisimmista (ja kalleimmista) drinkeistä. Mistä se on kotoisin ja mitä se maksaa selviää, kun luet jutun.

Nooan arkki lienee ollut innovaattorina tälle hotellille, jonka katolla palmut huojuvat uima-altaan reunalla.

China Townin portilla  oli heti muistutus siitä, että vuonna 2012 elettiin lohikäärmeen vuotta.

Tämän uskomattoman hienoa saarihyppelymme muut kohteet löytyvät täältä alta:

THAIMAA Krabi

THAIMAA Koh Lanta

THAIMAA Phi Phi – ei enää meidän paikka

THAIMAA Bangtao Beach – Phuketin paras ranta?

 

 

 

 

 

Ellet ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoa “Appa matkustaa”, tee se nyt. Saat tuoreeltaan tiedon uusista matkakertomuksista.

 

3,796 total views, 5 views today

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *