Sri Lanka – Negombon huikeat kalamarkkinat -video

Sri Lankan kiertueeni viimeisimpiä postauksia on tämä videokooste Negombon erittäin mielenkiintoisilta kalamarkkinoilta. Olen nähnyt monenlaista eri puolilla maailmaa, mutta Negombossa oli omanlaisensa meininki. Se tekin minuun suuren vaikutukset.

En ole aiemmin törmännyt vastaavaan parin hehtaarin kalakuivaamoon, joka loksautti Suomen pojan suun auki, kuten videosta kuulette.

Kuivumassa olleiden miljoonien kalojen lisäksi minuun teki vaikutuksen

verkkojen tyhjentäjien erinomainen tiimityö. Siinä oli tekemisen meininkiä. Hehtaarin kokoisella varsinaisella myyntialueella oli väkeä kuin Talikkalan markkinoilla eikä meininkiä puuttunut. Erikoisin osasto oli kalanleikkaajien ammattikunta, joiden sormien puolesta pelkäsin, vaikka heillä näkyikin olevan sormet tallessa. Veitset ovat kuitenkin sitä luokkaa, että virhelyönnin seuraukset ovat varmuudella ikävät. Hattu nousi myös niiden lukuisten naisten ja mummojen edessä, jotka jaksavat vuosikymmenestä toiseen raahautua päivästä toiseen perkaamaan ja myymään kaloja. Ammattitaito etenkin pikkukalojen perkaajilla oli niin ainutlaatuisen hyvä, että leukani loksahti myös heidän touhuja katsoessani.

Pariviikkoinen Sri Lankan matkani oli monessa mielessä vaikuttava kokemus. Se sai myös puhelimeni kameran laulamaan, liian kanssa. Blogipostauksia tuli turhankin paljon, mutta toivottavasti niistä on iloa/apua teille, jotka olette menossa Sri Lankaan.

Postaukset löytyvät tämän linkin takaa:

SRI LANKAN MATKAKERTOMUKSET 2018

 

Jos et ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoani Appa matkustaa, tee se nyt. Juttuja on tulossa viikoittain ja paljon! Tykkäämisellä varmistat, että saat tiedon, kun uusi matkakertomus ilmestyy sivustooni. Tavoitteeni on, että pari uutta tulisi viikossa ainakin kesään saakka.

https://www.facebook.com/appamatkustaa/

 

 

 

972 total views, 7 views today

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *