Tallinnassa tarjolla balettia, oopperaa, hyviä ystäviä ja maukasta ruoka

Vierailemme Tallinnassa vähintään kerran vuodessa oopperassa syystä, että lippujen hinnat ovat erittäin edullisia, mutta tasosta ei tingitä. Tämänkertainen Viron matkamme alkoi Pärnusta (ks. erillinen matkakertomus) ja jatkui Tallinnassa.

Toukokuussa 2016 toteutuneen kolmen päivän aikana oli edessä balettia ja oopperaa eli varsinainen kulttuuripläjäys. Näissä matkakertomuksissa ajellaan lisäksi jälleen raitsikalla, mutta ennen kaikkea syödään hyvin. Mukaamme liittyi loppumatkasta ystäväpariskuntamme, jonka kanssa tutustuimme Tallinnassa reilut 10 vuotta sitten ystävämme Aurin 50-vuotispäivillä. Tuttavuutemme on lennättänyt meidät sittemmin Etelä-Afrikkaan ja Keniaan, mutta nyt kohtasimme siellä, mistä kaikki alkoi.

Tästä linkistä löytyy matkakertomuksen 1. osa:

TALLINNA; Savoy ja Joutsenlampi-baletti

 

Tässä osuudessa esittelemme suosikkihotellimme Tallinnassa eli Savoy Boutigue hotellin, käväisemme katsomassa Joutsenlampi-baletin ja nautimme muuten vaan Hansa-kaupungista.

Ja täältä toinen osa:

TALLINNA: ystäviä, oopperaa ja hyvää ruokaa

Tutustuimme ystäviemme Paulin ja Kaijan kanssa pariin hyvään ravintolaan, kävimme oopperassa katsomassa Toscan sekä löysimme Tallinnan parhaan kattoterassin, jonne menemme tästä lähtien jokaisella kesäreissulla. Pakko todeta, että hyvä sää lisää tunnelmaa ja viihtyvyyttä.

 

Ellet ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoa “Appa matkustaa”, tee se nyt. Saat tuoreeltaan tiedon uusista matkakertomuksista.

 

1,617 total views, 3 views today

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *