THAIMAA Koh Larn

Vuoden 2015 Thaimaan matkamme aikana Pattayan rannat olivat mitä olivat ja pelastukseksi koituivat pienen ja edullisen lauttamatkan päässä Koh Larnilla olevat paljon mieluisammat rannat. Tosin sen seurauksena rannat olivat osin ylibuukattuja. Vähällä oli, ettemme tallanneet vahingossa kiinalaisia jalkoihimme yhdellä rannalla, sillä heitä oli siellä PALJON! Heidän tapoihinsa kuuluu iloita äänekkäästi 🙂 Parin visiitin ja muutaman tuktuk-ajelun jälkeen löysimme yhden rannan, jossa väkimäärä on kohtuullinen, rannan laadusta ei tarvitse tinkiä eikä lepotuolista maksaa turistiveroa.

Lue alla olevan linkin takaa paljastuva pdf-matkakertomus, niin tiedät miten Koh Larnille pääsee ja minne kannattaa suunnata, kun menet käymään siellä.

AVAA LINKKI TÄSTÄ : Koh Larn

 

 

Tawaen Beach – kierrä kaukaa!

 

Thien Beach – Koh Larn -saaren paras?

 

Samae Beach – hyvä kävelymesta

Parin vuoden takaisen Pattayan matkasta teimme erillisen matkakertomuksen, jonka löytyy tämän linkin takaa: THAIMAA Pattaya – suomalaisten suosikkipaikka?

 

 

Liity Facebook-sivustoon “Appa matkustaa”, niin saat infoa, kun uusi matkapäiväkirja ilmestyy blogien joukkoon.

3,159 total views, 1 views today

Comments

  1. Anonyymi says:

    Näyttää siltä, että Thaimaan matkailun tulevaisuus tullee olemaan paljolti Kiinalaisten ja Korealaisten varassa. Venäläisten ja Eurooppalaisten osuus vähenee suhteellisesti. Tämä tietänee laumoissa kulkevien matkailijoiden lisääntymisenä, joka nyt jo näkyy selvästi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *