THAIMAA Rayong 2015 osa 1

Olimme Koh Sametin pikavisiitillämme huomanneet, että niillä kulmilla on upeita rantoja, joilla on vielä tilaa varpaistella. Siitä syystä keskeytimme Pattayan lomamme ja vaihdoimme yhden viikon 100 km etelään, Rayongille. Valitsimme netin kautta parhaan mahdollisen hotellin Rayong Marriotin, joka sijaitsee kaupungista 50 km etelään. Pääsimme kokemaan vuoden 2015 Thaimaan matkamme parhaan matkailukohteen. Onnistuneesta valinnastamme johtuen tästä matkakertomuksemme 1. osasta tuli tosin ylistyslaulu hyvälle hotellille. Klikkaa itsesi matkakertomukseen tästä:

KATSO PDF-LINKKI TÄSTÄ: THAIMAA Rayong 2015 osa 1

Linkki jatko-osaan löytyy tästä:  THAIMAA Rayong ja Laem Mae Phim 
Ellet ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoa “Appa matkustaa”, tee se nyt. Saat tuoreeltaan tiedon uusista matkakertomuksista.

 

1,428 total views, 10 views today

Comments

  1. Tytti says:

    Hei 🙂 löysin sivuillenne etsiessäni tietoa Rayongista. Mukava lukea matka kokemuksia ja saada vinkkejä oman loman suunnitteluun. Olemme myös lähdössä reissuun ja Rayong saattaisi olla hyvä vaihtoehto Huahinin sijasta. Ainut mikä saa vielä mietteliääksi kohteen valinnassa on Rayongin ravintolatarjonta. Rakastamme hyvää ruokaa ja etenkin thaimaalaiset maut ovat mieleemme. Minkälainen ravintola tarjonta tuossa hotellin ympäristössä on? löytyykö muita ruokailupaikkoja lähistöltä kuin hotellin omat ravintolat vai pitääkö iltaisin lähteä kauemmaksi? Entä minkälainen hinta taso oli hotellin ravintoloissa? Kiitos vastauksesta ja mukavia tulevia reissuja teille 🙂

    1. leppilampi says:

      Moi Tytti. Hienoa, jos jutusta saa ideaa reissun suunnitteluun. Noista vaihtoehdoista suosittelen ehdottomasti Rayongin aluetta. Et ehkä huomannut juttuani Laem Mae Phimistä, joka sijaitsee muutamia kilometrejä Marriot-hotellista etelään. Se voisi olla seuraavan reissumme kohde. Ja siitä etelään oli joku meille tuntematon kohde, joka löytyy jutun jälkeisistä kommenteista. Emme ole ravintolafanaatikoita. Kehun jutussani ainakin Marriotin aamiaista. Sen rannalla on muistaakseni useita ravintoloita enkä muista tasoa. Laem Mae Phimissä ravintoloita on paljon. Jotenkin luulen, ettei reissun pitäisi ainakaan ravintoloiden puuttumisiin kaatua. Toivottavasti teette hyvän valinnan. Ja kiitos kommentista. Huomasin samalla, että blogini kategoriat ovat pahasti vielä puutteellisia. Kaikki jutut eivät löydy. Pitää laittaa ajan tasalle ja opetella samalla tätä WordPressin käyttöä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *