· · · · · ·

Kolmen sukupolven hulluttelua Holiday Club Saimaalla (VIDEO)

Miltä kolmen sukupolven hulluttelu Holiday Club Saimaalla näyttää videoina ja nuorin silmin? Se selviää näistä alta aukeavista videosta? Vietimme Saimaalla heinäkuussa 2019 ja 2020 uskomattoman hienot lomaviikot.

Tuollaista yhdessäoloa ja -eloa on odotettavissa jälleen seuraavana kesänä vuonna 2021. Silloin olemmekin taas vuosien tauon jälkeen Katinkullassa.

Katso ja tempaudu mukaan riemukkaisiin lomatunnelmiin!

Tämä postaus syntyi koronan keskellä, kun minulla oli aikaa siivoilla konetta ja katsella edellisen vuoden kokemuksia. Alkoi kyllä tulla todellinen ikävä yhteisiä irtautumisia nähtyäni nuo videot. Tällaisten koosteiden katselemista tuli todella hyvä mieli.

Vuosi 2019

Meillä oli vuonna 2019 mahdollisuus viettää muutama erinomainen päivä 15 henkisen klaanimme kanssa osittaisessa yhteistyössä Holiday Club Saimaan kanssa. Tyttärentyttäremme Aada Lind innostui koostamaan videopätkistä koosteen sellaisena kuin hän sen näki ja koki. Voi tuota riemukasta meininkiä!

Vuosi 2020

Jokin juttu siinä täytyy olla, että kesän hauskin viikko oli taas Holiday Club Saimaalla! Odotukset olivat korkealla johtuen siitä, että vuotta aiemmin ehdimme nauttia koko klaanimme voimin samaisessa paikassa muutaman huippuhienon päivän. Nyt kaikki 16 olivat paikalla vähintää 5 päivää ja tunnelma oli todella korkealla. Johtuuko se seurasta, ympäristöstä, harrastuksista vai sattumasta? Jokainen voi päätellä itse, kun katsoo alta aukeavan videon viikon aikana kuvatuista videon pätkistä. Ainakin me tulimme todella hyvälle päälle sitä katsoessamme. Toivottavasti sinäkin.

Tällä kertaa Aada koosti tällaisen hulppean kokonaisuuden:

 

HUOM! HUOM!

Hyödynnä tämä 15 % alennus:

Holiday Club lupasi, että saat -15 % alennuksen koodilla ASKO15 Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 30.6.2022 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

https://www.holidayclubresorts.com/fi/store/?&code=ASKO15

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *