Himokselta löytyy jokaiselle jotakin

Himokselta löytyy jokaiselle jotakin

Kävimme pikavisiitillä Jämsässä ja pääsimme katsastamaan Himoksen harrastusmaailmaa. Tuhannet majapaikat edellyttävät, että lomakeskuksessa pitää pystyä myös harrastamaan ja ruokailemaan. Himos on etenkin kesäaikaan monien erilaisten tapahtumien keskus musiikki- ym. festivaaleista moottoriurheiluun, armeijasta päässeiden juhlaviikonloppuun, hengellisiin juhliin ym. Kun sieltä löytyy jokaiselle jotakin ei ole ihme, että Himos tunnetaan ja siellä viihdytään.

Yövyimme HimosLomien vieraina Himoksella ja testasimme paikan harrastuksia sekä maistelimme Willin Lännen ruokia. Kierros golfkentällä ja pari sarjaa keilailua mahtuivat myös ohjelmaamme. Voit lukea kokemuksemme tästä alta.

Himos-Jämsän alue yllätti viehättävillä majoitus- ja ruokailupalveluilla

Himos-Jämsän alue yllätti viehättävillä majoitus- ja ruokailupalveluilla

Nyt voimme todeta kokemuksen syvällä rintaäänellä, että Himos-Jämsän alue yllätti meidät viehättävillä majoitus- ja ruokailupalveluillaan. Ehdimme kolmen päivän aikana vierailla muutamassa kohteessa, joista jokainen oli erilaisuudessaan varsin viehättävä, mielenkiintoinen kohde. Hienoa oli myös se, että yrittäjät ovat vanhaa kunnioittaen herättäneet rakennukset uuteen kukoistukseen ja antaneet niille uuden elämän.