Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Suomen alppikylän ytimessä

Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Suomen alppikylän ytimessä

Vierailumme Levillä paljasti, että Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Suomen alppikylän ytimessä. Edellisistä vierailuistamme oli kulunut sen verran aikaa, että olimme täydellisen pölmistyneitä löydettyämme itsemme alppikylästä. Levi on kasvanut vuosikymmenten aikana valtavasti eikä kasvulle näy pysäyttäjää. Rakentaminen jatkuu ja yhä kansainvälisempi matkailijajoukko valloittaa alueen vuodesta toiseen.
Meillä oli mahdollisuus tutustua Levin ihmeeseen oltuamme Break Sokos Hotel Levin vieraina muutaman vuorokauden. Se mitä näimme ja koimme selviää tästä artikkelista. Tervetuloa Suomen ”alpeille”.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi kiillotti sarviaan

Original Sokos Hotel Puijonsarvi kiillotti sarviaan

Tutustumiskiertueemme uusittuihin Sokos-hotelleihin jatkui Kuopioon. Original Sokos Hotel Puijonsarvi jatkaa samalla linjalla, jonka olemme saaneet todeta jo useassa kaupungissa. Saimme majoittua upeassa sviitissä ja ruokailla ranskalaistyylisessä Frans & Sophie bistrossa. Pääsimme myös tekemään kierroksen hotellin muissa tiloissa. Mitä koimme ja näimme, selviää tästä postauksesta.

Staycation Lahden Seurahuoneella oli elämys!

Staycation Lahden Seurahuoneella oli elämys!

Voimmepa ilomielin kertoa, että staycation Lahden Seurahuoneella oli elämys! Etenkin uudet loft-huoneistot Sokos Lahden yläkerrassa ovat suorastaan upeita! Onnittelut suunnittelijoille!
Vietimme vuorokauden kotimme naapurissa ja pääsimme nauttimaan paitsi erinomaisesta huoneistosta, maistuvasta 2,5 tunnin illallisesta. Mitä näimme, koimme, aistimme ja tunsimme? Siitä kertoo tämä tarina.