Urkuyö ja aaria – musiikkikesän houkuttelevin festivaali Espoossa

Urkuyö ja aaria – musiikkikesän houkuttelevin festivaali Espoossa

Musiikkikesän 2024 houkuttelevin festivaali Urkuyö ja aaria järjestetään Espoossa. Korkeatasoinen ohjelmisto kokoaa jälleen kerran kotimaisia ja ulkomaalaisia huippumuusikoita esiintymään tähän 1986 perustettuun tapahtumaan. Avajaiskonsertit ovat to 6.6. ja pe 7.6.2024 klo 19 Tapiolan kirkossa. Sen jälkeen konsertit pidetään torstai-iltaisin klo 21 Espoon tuomiokirkossa. Varaa siis torstai-illat hyvälle klassiselle musiikille!

Uusi matkailukohde Fuengirolassa: El Boquetillon valtavat seinämuraalit

Uusi matkailukohde Fuengirolassa: El Boquetillon valtavat seinämuraalit

Oletko tietoinen, että uusi valtavan kokoisten seinämaalausten täyttämä kaupunginosa El Boquetillo valloittaa matkailijoita Fuengirolassa? Nämä syksyllä 2023 valmistuneet muraalit löytyvät Elolan stadionin ja El Boquetillon kauppahallin väliseltä alueelta vajaan 1 km päästä Fuengirolan rautatieasemalta. Lue lisää tästä must-kohteesta tästä artikkelista.

Biarritz on kuninkaallisten lomapaikka

Biarritz on kuninkaallisten lomapaikka

Ranskan länsirannikolla sijaitseva Biarritz oli aikoinaan Ranskan keisarinna Eugenien ja sittemmin kuninkaallisten lomapaikka. Tuo lomakaupunki oli ollut pitkään matkatavoitelistallamme, kunnes haaveemme muuttui todeksi vuonna 2016. Päädyimme sinne etsittyämme Kanarialta sopivaa paluureittiä Suomeen. Näin se elämä kuljettaa eläkeläisiä. Lyhyen tutustumisen jälkeen ymmärrämme, miksi Ranskan kuninkaalliset olivat valinneet sen rantalomapaikakseen. Tästä matkakertomuksesta löytyvät kauniin rantakaupungin parhaat palat.

Lahti nostaa nostalgiaa

Lahti nostaa nostalgiaa

Aloitimme yhteistyön kotikaupunkimme Lahden matkailutoimen Visit Lahden kanssa. Tutustumme muutamiin kohteisiin, jotka liittyvät tavalla tai toiselle Lahden historiaan. Projektin merkittävin ajankohta on Nostalgiaviikko, jonka suurin tapahtuma Classic Motorshow kokoaa 4.-5.5.2024 Lahden messukeskukseen klassikkoajoneuvojen ystävät ihailemaan yli 400 klassikkoajoneuvoa.

Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Suomen alppikylän ytimessä

Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Suomen alppikylän ytimessä

Vierailumme Levillä paljasti, että Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Suomen alppikylän ytimessä. Edellisistä vierailuistamme oli kulunut sen verran aikaa, että olimme täydellisen pölmistyneitä löydettyämme itsemme alppikylästä. Levi on kasvanut vuosikymmenten aikana valtavasti eikä kasvulle näy pysäyttäjää. Rakentaminen jatkuu ja yhä kansainvälisempi matkailijajoukko valloittaa alueen vuodesta toiseen.
Meillä oli mahdollisuus tutustua Levin ihmeeseen oltuamme Break Sokos Hotel Levin vieraina muutaman vuorokauden. Se mitä näimme ja koimme selviää tästä artikkelista. Tervetuloa Suomen ”alpeille”.