Elämysmatkakohteena vuoden 2022 majoitusliike Hotelli Alma Seinäjoella

Elämysmatkakohteena vuoden 2022 majoitusliike Hotelli Alma Seinäjoella

Emmepä majapaikkaa varatessamme arvanneet, että uudeksi elämysmatkakohteeksemme valikoitui vuoden 2022 majoituskohde Hotelli Alma Seinäjoella. Se sai tuon tunnuspalkinnon pari päivää vierailumme jälkeen emmekä edes ehtineet äänestää 🙂 Kokemuksiemme jälkeen emme lainkaan ihmettele, että noin kävi. Onnea Alma ja almalaiset!

Syynä tähänkin Pohjanmaan matkaamme oli, että Seinäjoen kaupunginteatteri syytää jatkuvasti mielenkiintoista katsottavaa. Tämänkertaisen vierailumme teemana oli ”Äitiä ikävä”, emerituspiispa Eero Huovisen kirjan pohjalta dramatisoitu aikamatka äidin lyhyeksi jääneeseen, esikoispojallekin tuntemattomaksi jääneeseen elämään.

Seinäjoki kutsuu jälleen! – ja tekee elämystarjouksia

Seinäjoki kutsuu jälleen! – ja tekee elämystarjouksia

Niin siinä kävi, että elämysten Seinäjoki kutsuu jälleen. Olemme tehneet pari artikkelia Seinäjoen kaupunginteatterista ja kiitoksena siitä saimme kutsuvierasliput katsomaan marraskuussa ensi-iltaan tulevaa arkkipiispa Eero Huovisen kirjoittamasta ”Äitiä ikävä” -kirjasta tehtyä näytelmää. Samalla meillä on mahdollisuus tutustua meille tuntemattomaan Hotelli-Ravintola Almaan. Mahtavaa päästä kokemaan uusia elämyksiä Seinäjoella!

Katso lopussa olevat Appa matkustaa -elämystarjoukset!