· · · ·

Floridan länsirannikon paratiisiranta – Naples ja Fort Myers

Kuukauden matkamme viimeisellä viikolla lähdimme yli 400 km ajelulle tutustumaan Floridan Napoliin eli Naplesiin. Sinne on n. 150 km matka läpi Evergladesin alligaattorisuon ja luonnonpuiston. Etenkin Naplesin pohjoispuolella olevaan Fort Myersiin johtava kapea kannas oli erittyisen kaunis reitti, jossa valkoista hiekkarantaa riitti oletettavasti omasta takaa eikä kuljetettuna muualta. Vahva suositus tuolle alueelle!

Matkamme päätarkoitus oli tutustua alueeseen mahdollisena tulevana lomakohteena. Olin edellisenä iltana etsinyt sieltä mielenkiintoiset RCI-kohteet ja kävimme niitä läpi ”sillä silmällä”.

Meksikonlahden ranta oli ”sitä itteään” eli hienohiekkaista, upeaa varpaistelurantaa. Aah sitä nautintoa!

Löysimmekin 3 varteenotettavaa RCI-vaihtoehtoa, mutta ainakin pikainen tsekkaus osoitti, että niihin on lähes mahdoton päästä. Katsotaan sitten, jos asia tulee ajankohtaiseksi.

Nämä viimeiset kuvat ovat, kuten arvata saattaa, joistain noista RCI-kohteista. Niistä on sivustolla niin hyvät esittelyt, että jos löydät kelvollisen tuntuisen vapaan huoneiston, tartu kiinni. Ranta ja alue ovat sitä luokkaa, että sinne haluan jossain vaiheessa palata viikoksi. Ja Meksikon lahden molemmin puolin löytyy monia hyviä alueita. Toivottavasti pääsemme joskus sinne!

 

Loppulomasta…

 

Palattuamme Westoniin, vietimme lekottelupäivän. Kävimme ainoastaan pienellä kävelyllä kaupungin keskustassa. On se upea kaupunki! Nautimme kevyen lounaan ”juustokahvilassa” ja teimme vielä viimeisen ostosmatkan Sawgrass Mills Malliin eli alueen huikeaan outletiin, yhteen maailman suurimmista.

Keskiviikkona oli pakko käydä vielä tutustumassa Fort Laudendalen rantoihin. Sen verran viisastuimme, että sitä samaa se on kuin Palm Beachissäkin, ilmeisesti koko Floridan ranta. Huh huh!

Kun aloimme pakata, yllätykseksemme laukuissa oli painon suhteen vielä reilusti tilaa, mutta kuutiot loppuvat. Ei siis enää ostoksia!

Olimme olleet lähes kuukauden matkassa eikä ollut tullut pitkäksi. Tämä oli upea reissu, joka osoitti samalla, että tänne voi joskus palatakin. Liekö säiden haltija ollut meille suosiollinen vai onko täällä aina ihannesäät? Se jää nähtäväksi, jos tänne palaamme.

Kiitos Florida!
Samaisen matkamme muut matkakertomukset löytyvät tästä alta:

Florida – Palm Beach Shores Resort and Vacation RCI-hotelli

http://appamatkustaa.fi/usa-floridan-palm-beachin-parhaita-paloja/

Miami Beach – Onko Floridan kuuluisin rantapaikka maineensa väärtti?

USA – Florida, Vacation Village Resort at Weston -hotelli ja vähän ympäristöäkin

 

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Hei, olemme lähdössä Orlandon suunnalle nyt kesällä lomailemaan. Olemme lapsiperhe ja vuokraamme auton. Naples kiinnostaa kovasti ja siellä voisimme parikin yötä viettää tarvittaessa extemporehengessä.

    Olisiko sinulla vinkkejä Naplesiin tai sille seudulle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *