· ·

Hotelli Vuokatti Resort aateloitui Aateli Lakesideksi

Olemme lomailleet kaikkien tuntemassa Holiday Club Katinkullassa, eräässä Suomen upeimmista lomakohteista, vuodesta 2001 lähtien lähes vuosittain. Kuin varkain vastapäätä sen aluetta järven toiselle rannalle on noussut Hotelli Vuokatti, joka on erinomainen vaihtoehto Katinkullalle. Vähän aikaa sitten tuo uudehko hotellikompleksi aateloitui Hotel Aateli Lakesideksi yhtiöjärjestelyjen seurauksena. Se on todella varteenotettava vaihtoehto lomailuun Vuokatissa.

Olimme kesällä 2022 perinteiseen tapaan Katinkullassa, kun meille tuli mieleen, että pitäisiköhän käydä tutustumassa Nuasjärven Jäätiönlahden vastarannalla olevaan upean näköiseen hotelliin. Olimme kuulleet, että sen oli ostanut Virtasen Kalle. Olimme törmänneet Kalleen aikoinaan, kun olimme samaan aikaan tekemässä Holiday Clubille mainosvideoita Katinkullasta.

Otin yhteyttä Kalleen ja hän kutsui meidät mieluusti käymään, joten menoksi.

 

Hotel Aateli Lakeside on uudehko luksuslomakeskus Vuokatissa

 

Meillä ei ollut ainakaan vielä mahdollisuutta yöpyä ja kokea silloisen Hotelli Vuokatti Resortin palveluja, mutta Kalle Virtanen esitteli meille hotellia ja tässä kuvasatoa tuosta varteenotettavasta lomailupaikasta.

Hotel Aateli Lakeside sijaitsee kauniilla paikalla Nuasjärven rannalla.

Runsas aamiainen sisältyy aina hotellimajoittujien huonehintaan. Ympärillä olevissa huoneistoissa majoittuvat voivat tilata aamiaisen ennakkohintaan 15 € / aikuinen (lapset -50 %) tai valmistaa sen huoneistonsa keittiössä.
Nykyinen kansanedustaja Sara Seppänen on Kallen vaimo. Kesällä 2022 hän oli auttamassa hotellissa lomansa keskellä.

Tyylikkyys on Hotel Aateli Lakesiden avainsana.

 

Kierros hotellin huoneistoissa ja yhteisalueilla

 

Meillä oli mahdollisuus tehdä hotellin silloisen johtajan Kalle Virtasen kanssa kierros tutustuen sen yleisiin tiloihin ja huoneistoihin.

Hotellivieraiden käytössä on uima-allas, tenniskenttä yms.
Tämä huoneistohotelli on parasta A-ryhmää.
Meillä oli mahdollisuus käydä tutustumassa yhteen 1mh huoneistoon.

Avaralta parvekkeelta on upeat näkymät Nuasjärven lahdelle, uima-altaalle ja minigolfradalle.

Skandinaavinen tyylikkyys hallitsee huoneistojen sisustusta.

Sauna se on mun rattoni.

Kyllä vieraiden kelpaa lomailla Hotel Aateli Lakesiden huoneistoissa.

Vieraiden käytössä on myös yhteissauna uima-altaineen

Huoneistokohtaisten saunojen lisäksi hotellilla on myös yhteissauna, jossa on omat vuorot miehille ja naisille. Sitä voi myös vuokrata ryhmien käyttöön.

Saunasta on mahdollisuus pulahtaa uima-altaaseen tai kipaista järveen uiskentelemaan.
Ylpeänä esitteli Kalle Virtanen hotelliaan eikä syyttä.

 

Aateloitu liitto synnytti Hotel Aateli Lakesiden

 

Jotenkin kummasti ajoittui tämä meikäläisen kirjoitusvaihe. Olin päättänyt nostaa tuon erinomaisen hotellin esille blogissani kesäkuun 2023 alussa. Ajattelin vielä 7.6.2023 varmistaa Kalle Virtaselta muutaman asian, mutta prosessi saikin yllättävän lopun. Kalle lähetti minulle tuoreen lehtiartikkelin, jonka mukaan vasta aateloitu liitto synnyttikin Hotel Aateli Lakesiden.

Markku Laanti ja Kalle Virtanen olivat päättäneet laittaa hynttyyt yhteen ja yhdistivät voimansa. Syntyi aateloitu yhteenliittymä, jossa kaksi vierekkäistä hotellia yhdistyivät.
Hotelli Vuokatista tuli yhdistymisen myötä Hotel Aateli Lakeside.
Kaksi upeaa hotellikompleksia toimivat nykyisin saman lipun alla.

Koska meillä ei ole vielä kokemusta näistä kahdesta hotellista, päätän tämän juttuni tähän. Ehkä meillä on joskus mahdollisuus vierailla tuossa luksuskohteessa ja raportoida sen jälkeen miten homma pelasi käytännössä ja kuinka kaiken koimme.

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Olimme Vuokatissa viime talvena, monipuolinen paikka, jossa tosiaan tekemistä riittää. Olemme olleet myös Katinkullassa ja pidämme siitä. Aateli oli meillä viimeksi harkinnassa, mutta valitsimme paikan lähempää rinteitä.

    1. Holiday Club Katinkullasta se kaikki meillä alkoi vuonna 2001. Meillä on siitä lähtien ollut siellä viikko-osake. Viime vuosina käynnit ovat harvenneet pitkästä matkasta johtuen vaikka paikka onkin ehkä Suomen ykkönen HC:n kohteista. Aateliin menemmä jossain vaiheessa yöpymään, jotta tietäisi paremmin mistä kirjoittaa. Hieno paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *