· ·

THAIMAA Pattaya – suomalaisten suosikkipaikka?

Thaimaan Pattayasta on vuosikymmenien aikana tullut suomalaisten suosikkipaikka. Sen maine on sittemmin kärsinyt ns. seksiturismin myötä. Teimme tämän matkan ”voidaksemme osallistua keskusteluun” tuosta kohupaikasta. Tästä jutusta käy ilmi, miksi meistä ei tullut Pattayan vakiovieraita ja miksi 3 viikon varaus lyheni kahteen ja mitä tuli tilalle. Varsin valaisevaa tietoa niille, jotka haluavat matkata noille kulmille.

Vuoden 2016 lopulla sieltä alkoi kuulua sellaista tietoa, että rantoja on alettu kunnostaa, röttelöasuntoja purkaa jne. Hallinnossa tapahtuneet muutokset ovat kuulemma alkaneet purra. Pitäisi varmaan käydä syynäämässä, mitä sinne kuuluu tällä hetkellä?

Ehkä lukijamme voisivat antaa ajantasaista tietoa kommentoimalla tilannetta tämän kirjoituksen lopussa olevaan kenttään. Kannattaako Pattayalle mennä uudelleen? Miten se paikka voi tänään? Kertokaa meille ja muille.

Teemme kerran vuodessa pidemmän matkan jonnekin vähän kauemmaksi. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Thaimaan itäosa, joka meillä on jäänyt näkemättä. Aloitimme kuukauden kestäneen matkamme Pattayalta, jossa vaimoni sisko puolisonsa kanssa viettää joka talvi 3 kuukautta. Näin on tapahtunut jo yli 10 kertaa. Myös velipoika vaimonsa kanssa on mennyt samaan ”lankaan” ja käy siellä vuosittain, mutta vain pari kuukautta kerrallaan 🙂 Halusimme kokea tuon ihmemaan.

Tämä matkakertomus on yksi lukuisista henkilökohtaisista matkakertomuksistamme, joita teemme muistaaksemme missä olemme käyneet ja mitä olemme kokeneet. Toivottavasti tästä löytyy kuitenkin vinkkejä jokaiselle Pattayalle matkaa suunnittelevalle. Juttu on kirjoitettu vanhakantaisesti pdf-muotoon, mutta on silti luettavissa.

 

PDF-linkki matkakertomukseen löytyy täältä:

THAIMAA Pattaya 2015

Olisi kiva kuulla, mitä Pattayalle kuuluu tällä hetkellä. Laittakaa kommenttejanne tuohon alle. Kiitos!

 

Jatkoimme kierrostamme Pattayalta Rayongin alueelle ja innostuimme aivan eri tavalla. Siitä on pari erillistä matkakertomusta, jotka löytyvät näistä alla aukeavista linkeistä:

Rayong oli todella positiivinen yllätys Thaimaan itäosassa

Laem Mae Phim on hyvä rantakohde Thaimaan itärannalla

 

Ellet ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoa ”Appa matkustaa”, tee se nyt. Saat tuoreeltaan tiedon uusista matkakertomuksista.

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *