· · ·

Rayong oli todella positiivinen yllätys Thaimaan itäosassa

Rayong oli todella positiivinen yllätys Thaimaan itäosassa. Se ei ole tunnetuimpia paikkoja tuossa suomalaisten suosikkilomakohteessa Thaimaassa. Siksi olikin upeaa löytää upea varpaistelupaikka ja todeta, että sinnehän voisi mennä toisenkin kerran.

Tuo alue yllätti meidät todella positiivisesti ja sen vuoksi haluamme jakaa tuon löydön muidenkin kanssa.

(edit. 28.10.2018)

Tämä matkakertomus on osa vuonna 2015 tekemäämme Itä-Thaimaan kierrosta. Olimme Koh Sametin pikavisiitillämme huomanneet, että niillä kulmilla on upeita rantoja, joilla on vielä tilaa varpaistella. Siitä syystä keskeytimme Pattayan lomamme ja lähdimme viikoksi Rayongille. Valitsimme netin kautta parhaan mahdollisen hotellin Rayong Marriot Resortin, joka sijaitsee Pattayalta 100 km itään.

Pääsimme kokemaan vuoden 2015 Thaimaan matkamme parhaan matkailukohteen. Onnistuneesta valinnastamme johtuen tästä matkakertomuksemme 1. osasta tuli tosin ylistyslaulu hyvälle hotellille ja upealle rannalle. 

Klikkaa itsesi matkakertomukseen.

PDF-LINKKI LÖYTYY TÄSTÄ ALTA:

THAIMAA Rayong oli todella positiivinen yllätys 

Linkki jatko-osaan ja upealle Laem Mae Phimin rannalle löytyy tästä: 

Laem Mae Phim on hyvä rantakohde Thaimaan itärannalla

Ellet ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoa ”Appa matkustaa”, tee se nyt. Saat tuoreeltaan tiedon uusista matkakertomuksista.

 

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Hei 🙂 löysin sivuillenne etsiessäni tietoa Rayongista. Mukava lukea matka kokemuksia ja saada vinkkejä oman loman suunnitteluun. Olemme myös lähdössä reissuun ja Rayong saattaisi olla hyvä vaihtoehto Huahinin sijasta. Ainut mikä saa vielä mietteliääksi kohteen valinnassa on Rayongin ravintolatarjonta. Rakastamme hyvää ruokaa ja etenkin thaimaalaiset maut ovat mieleemme. Minkälainen ravintola tarjonta tuossa hotellin ympäristössä on? löytyykö muita ruokailupaikkoja lähistöltä kuin hotellin omat ravintolat vai pitääkö iltaisin lähteä kauemmaksi? Entä minkälainen hinta taso oli hotellin ravintoloissa? Kiitos vastauksesta ja mukavia tulevia reissuja teille 🙂

    1. Moi Tytti. Hienoa, jos jutusta saa ideaa reissun suunnitteluun. Noista vaihtoehdoista suosittelen ehdottomasti Rayongin aluetta. Et ehkä huomannut juttuani Laem Mae Phimistä, joka sijaitsee muutamia kilometrejä Marriot-hotellista etelään. Se voisi olla seuraavan reissumme kohde. Ja siitä etelään oli joku meille tuntematon kohde, joka löytyy jutun jälkeisistä kommenteista. Emme ole ravintolafanaatikoita. Kehun jutussani ainakin Marriotin aamiaista. Sen rannalla on muistaakseni useita ravintoloita enkä muista tasoa. Laem Mae Phimissä ravintoloita on paljon. Jotenkin luulen, ettei reissun pitäisi ainakaan ravintoloiden puuttumisiin kaatua. Toivottavasti teette hyvän valinnan. Ja kiitos kommentista. Huomasin samalla, että blogini kategoriat ovat pahasti vielä puutteellisia. Kaikki jutut eivät löydy. Pitää laittaa ajan tasalle ja opetella samalla tätä WordPressin käyttöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *