· · ·

Onko tässä Norjan (maailman?) kaunein autoreitti? – videokooste

Onko tässä alta avautuvassa videossa esitelty Norjan (maailman?) kaunein autoreitti? Meidän kokemustemme mukaan on ainakin vaikea laittaa paremmaksi vaikka viime kädessähän kauneus on katsojan silmissä.

Olemme ajaneet autolla muutamia kertoja eri puolilla Norjaa. Aina olemme saaneet lumoutuneena ihailla maisemia niin, että joudumme jatkuvasti pysähtelemään kuvaamaan toinen toistaan kauniimpia maisemia. Voihan Norja!

Tässä videossa etenemme Geirangerinvuonolta Hellesyltistä satoja kilometrejä Sognevuonon kautta Aurlandsvuonolle ja siitä edelleen Hardangervuonolle. Sitten ohitamme vielä huikeita alppijärviä ja valtoimenaan kuohuvia vesiputouksia. Ajoittain tuntui, että henkeä salpaa… Voit kuvitella ja tuntea riemuamme jo pelkästään videota katsellessasi.

Tämä oli kaunein automatkamme koskaan!

(Editoitu 15.5.2020)

Olimme lumoutuneet jo useita kertoja käydessämme ensi katsomassa Vigelandin patsaspuistossa Oslossa ja jatkaessamme sitten alati upeammaksi muuttuvaa reittiä kohti Geirangeria. Lauttamatka Geirangerin vuonolla oli kaunein merimatkamme koskaan. Näistä voi lukea matkakertomuksistamme.

Tämä vuonna 2014 tekemämme matka oli lähes täydellinen. Siinä oli ainoastaan yksi vika: Olimme varanneet siihen liian vähän aikaa. Noilla seuduilla ei kannattaisi pitää kiirettä.

 

Onko tässä Norjan (maailman?) kaunein autoreitti?

Tervetuloa upealle matkalle kauniin (Enya ym.) musiikin säestyksellä. Tätä katsoessa ei voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle, ellei matkakaipuu iske liian kovalla voimalla. Sekin riski kannattaa ottaa.

Matkakertomus tuosta lumoavasta matkastamme löytyy täältä:

https://appamatkustaa.fi/__trashed-2/

 

Kaikki matkakertomuksemme tältä lumoavalta matkalta löytyvät näiltä sivuiltani hakusanalla Norja.

https://appamatkustaa.fi/category/eurooppa/eurooppa-norja/

 

Käy tykkäämässä Facebooksivuani Appa matkustaa. Saat sen jälkeen heti ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusia juttuja ilmestyy.

 

 

 

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *