THAIMAA Koh Larn

Viimeisimmän Thaimaan matkamme aikana Pattayan rannat olivat vielä kapeat eikä suosikkiliikuntamuotomme ”varpaistelu” onnistunut siellä (Nyt onneksi tilanne on siellä parantunut ja rantoja saatu leveämmiksi.) Pelastukseksi tuolla vuoden 2015 reissullamme koituivat pienen ja edullisen lauttamatkan päässä Koh Larnilla olevat huomattavasti mieluisammat rannat. Tosin parempien rantojen seurauksena ne olivat osin ylibuukattuja. Vähällä oli, ettemme tallanneet vahingossa kiinalaisia jalkoihimme yhdellä rannalla, sillä heitä oli siellä PALJON! Aasialaisten tapoihinsa kuuluu iloita äänekkäästi 🙂

Parin visiitin ja muutaman tuktuk-ajelun jälkeen löysimme yhden rannan, jossa väkimäärä oli kohtuullinen, rannan laadusta ei tarvitse tinkiä eikä lepotuolista maksaa turistiveroa. Sille rannalle siis suositus!

Tämän matkakertomuksen kirjoitin vuonna 2016 eli silloin, kun tein ne vielä Wordilla ja julkaisin pdf-muodossa. Lue siis alla olevan linkin takaa paljastuva pdf-matkakertomus, niin tiedät miten Koh Larnille pääsee ja minne kannattaa suunnata, kun menet käymään siellä.

AVAA LINKKI TÄSTÄKoh Larn – Pattayan varpaistelualue

Tawaen Beach – kierrä kaukaa!

 

Thien Beach – Koh Larn -saaren paras ranta?

 

Samae Beach – hyvä kävelymesta

 

Teimme tuosta Pattayan matkastamme erillisen matkakertomuksen, joka löytyy tämän linkin takaa:

THAIMAA Pattaya – suomalaisten suosikkipaikka?

Liity Facebook-sivustoon ”Appa matkustaa, niin saat infoa, kun uusi matkapäiväkirja ilmestyy blogien joukkoon.

https://www.facebook.com/appamatkustaa/

Comments

  1. Anonyymi says:

    Näyttää siltä, että Thaimaan matkailun tulevaisuus tullee olemaan paljolti Kiinalaisten ja Korealaisten varassa. Venäläisten ja Eurooppalaisten osuus vähenee suhteellisesti. Tämä tietänee laumoissa kulkevien matkailijoiden lisääntymisenä, joka nyt jo näkyy selvästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *