Appa testasi Lahden suosituimman kirpputorin

Appa testasi Lahden suosituimman kirpputorin

Lähdimme yhteistyöhön Visit Lahden kanssa ja sitä kautta saimme muutaman kohteen, joihin kannattaisi tutustua osana nostalgiaviikkoa. Yhdeksi valikoitui Kisälli, joten appa ja mammu matkustivat sinne ja testata miten pärjäämme kirpputorimyyjinä. Moni ystävämme, joille kerroimme tästä projektistamme väitti, että Kisälli on Lahden suosituin/paras kirpputori . Kerromme tässä artikkelissa lyhyesti paitsi Kisällistä ja sen historiasta, omista kokemuksistamme kirpputorimyyjinä eli mitä tuosta muutaman viikon kokeiluista jäi käteen? Oliko se siinä vai innostuimmeko kirpputoreilusta?

Lahti nostaa nostalgiaa

Lahti nostaa nostalgiaa

Aloitimme yhteistyön kotikaupunkimme Lahden matkailutoimen Visit Lahden kanssa. Tutustumme muutamiin kohteisiin, jotka liittyvät tavalla tai toiselle Lahden historiaan. Projektin merkittävin ajankohta on Nostalgiaviikko, jonka suurin tapahtuma Classic Motorshow kokoaa 4.-5.5.2024 Lahden messukeskukseen klassikkoajoneuvojen ystävät ihailemaan yli 400 klassikkoajoneuvoa.

Viva El Toro! – Lahden legendaarisin pippuripihvin kotipaikka

Viva El Toro! – Lahden legendaarisin pippuripihvin kotipaikka

Jokainen hyvän pippuripihvin ystävä tietää, että sellaisen saa, kun menee syömään El Toro -ravintolaan Mariankatu 9 Lahdessa. Päätimme selvittää, onko tuo Lahden legendaarisin pippuripihvi edelleen maineensa veroinen. Kuinka testissä kävi, selviää, kun luet tämän artikkelin. Samalla otimme muutenkin selvää Hämeenmaan ravintoloihin kuuluvan El Toron historiasta ja nykypäivästä.

Kino Iiris – lahtelainen legenda jo eläessään

Kino Iiris – lahtelainen legenda jo eläessään

Jokainen Lahdessa vähän pidempään elänyt tietää Kino Iiriksen, tuon piskuisen Saimaankatu 12:ssa sijaitsevan  elokuvateatterin, josta voi sanoa, että ” lahtelainen legenda jo eläessään”. Aloitimme blogiyhteistyön Visit Lahden kanssa ja sieltä suositeltiin, että tutustuisimme vähän tarkemmin millaista tarjontaa Kino Iiriksellä on.  Veikkaan, että yllätyt tämän artikkelin luettuasi paitsi teatterin erinomaisesta elokuvatarjonnasta myös muista palveluista mitä legenda tarjoaa.

Staycation Lahden Seurahuoneella oli elämys!

Staycation Lahden Seurahuoneella oli elämys!

Voimmepa ilomielin kertoa, että staycation Lahden Seurahuoneella oli elämys! Etenkin uudet loft-huoneistot Sokos Lahden yläkerrassa ovat suorastaan upeita! Onnittelut suunnittelijoille!
Vietimme vuorokauden kotimme naapurissa ja pääsimme nauttimaan paitsi erinomaisesta huoneistosta, maistuvasta 2,5 tunnin illallisesta. Mitä näimme, koimme, aistimme ja tunsimme? Siitä kertoo tämä tarina.

Mitäpä jos lähtisimme Caravan-messuille Lahteen?

Mitäpä jos lähtisimme Caravan-messuille Lahteen?

Lahden Messut ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n järjestävät messut, joissa Caravan juhlii tänä syksynä 20-vuotista taivaltaan. Caravan-messuilla esitellään tulevan kauden ajoneuvomallit sekä caravanmatkailun varusteita, tarvikkeita, palveluita ja kohteita. Lahden Messukeskuksessa on nähtävänä matkailuajoneuvouutuuksia! Mitäpä jos lähtisimme pitkästä aikaa matkailuautomessuille? Ainakin seniorimatkailijaa kiinnostaa tuo erinomainen tapa matkustaa.