Pietarin viisumivapaa ristelymatka Alexanderin silmin

Minulla oli mahdollisuus osallistua syyskuussa median edustajille järjestetylle matkalle, jossa meidät tutustutettiin viisumivapaaseen risteilyyn. Tein sieltä pari postausta, joihin löytyy linkit tämän artikkelin lopusta.

Haluan kuitenkin esitellä erilaisen tavan tehdä matkakertomuksia. Tutustuin matkalla mielenkiintoiseen kokkiin, Alexander Trivediin, jolla on erilainen lähestymiskulma tehdä matkakertomuksia. Hän on erikoistunut videokoosteiden tekemiseen, joista tässä on yksi.

(Yhteistyössä Moby SPL:n kanssa.)

Pietarin viisumivapaa ristelymatka Alexanderin silmin

 

Ruokabloggaaja Alexander Trivedi pitää suosittua ”Aitoa arkiruokaa” blogia. Pyysin häneltä lupaa tehdä siitä vieraskynäpostauksen sivuilleni. Lopputulos on katsottavissa tästä vauhdikkaasta videosta, jossa me Keken kanssakin olemme esillä.

View this post on Instagram

*Tämä reissu on tehty yhteistyössä Moby SPL kanssa Onhan se hassua kuinka harva Suomesta on oikeasti käynyt tuolla rajan toisella puolen. Yksinään Pietarissa on lähestulkoon yhtä paljon ihmisiä, kuin koko Suomessa. Sen pitäisi antaa ymmärrys kaupungin mittasuhteista. Ruuan puolesta isot pisteet tulee stroganoville, mutta jäin oikeasti kaipaamaan kunnon suolakurkkuja sen seuraksi. Niitä ei ollut yhdessäkään käymässämme paikassa vaikka perinteistä ruokaa tarjosivat. Toki etikkalla ja sokerilla tuunattuja kurkkuja löytyi melkein joka paikasta. #pietari #mobyspl #stpetersburg #russia #venäjä #stroganoff #laivareissu #risteily #matkablogi

A post shared by ᴀʟᴇxᴀɴᴅᴇʀ ᴛʀɪᴠᴇᴅɪ (@aitoa.arkiruokaa) on

Kuten videosta voit todeta, vauhtia piisaa Alexanderin reissuilla.

Tässä vielä perinteisemmät versiot viisumivapaasta Pietarin risteilystä

 

Tein Pietarin viisumivapaasta ristelymatkasta muutaman postauksen. Ensimmäisessä esittelen laivamatkamme.

Apan testissä viisumivapaa risteily Pietariin – Kannattaako lähteä?

Seuraavassa matkakertomuksessa kerron mitä kaikkea Pietarissa ehtii nähdä ja kokea muutamassa tunnissa. Tässä on mukana kaupungin parhaita nähtävyyksiä.

Pietari parhaita paloja muutamassa tunnissa

Minulla oli mukana ystäväni Keijo Vikman, joka teki reissusta oman versionsa.

Viisumivapaa risteily Pietariin (by Keijo Vikman)

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *