· · · · ·

Kolmen sukupolven riemuloma Katinkullassa (video)

Kesällä 2021 klaanimme vietti jo 18:tta kertaa peräkkäin kolmen sukupolven riemuloman Holiday Clubin kohteessa, tällä kertaa  Katinkullassa. Viikko loppui pahemman kerran kesken, sillä koettavaa olisi ollut paljon enemmän. Aika ei vaan riittänyt, mutta onneksi vuoden kuluttua voi jatkaa elämyksestä toiseen.

Katinkullassa lomaamme mahtui riemukkaan yhdessäolon lisäksi todella paljon uintia, golfia, pickleballia, keilailua, superpesistä, hyvää ruokaa ym. ym.

Tässä on tyttärentyttäremme Aadan videokoosteella Katinkullan viikostamme, joka ei jätä ainakaan mukana ollutta katsojaansa kylmäksi. Kiitos Aada!

(Päivitetty ja korjailtu 15.7.2022)

Katinkullasta on tullut suosikkikohteemme parinkymmenen Holiday Club -vuotemme aikana. Sieltä kaikki alkoi ja onneksi loppu ei ole näköpiirissä. Palasimme sinne muutaman Holiday Club Saimaalla vietetyn kesän jälkeen ja totesimme, että Katinkullassa on vain kaksi vikaa. Se on liian kaukana asuinseuduiltamme ja sen muuten niin mukavista asunnoista puuttuu ilmalämpöpumput.

Tässä aluksi Aada koostama video, jossa kuvaajina olivat useat klaanimme jäsenet. Katso tästä katsauksia hyväntuulen lomastamme.

Lisää kokemuksistamme voit lukea näistä matkakertomuksista, joissa esittelen mitä Holiday Club Katinkulta tarjoaa vierailleen.

Katinkullan sisäharrastuksissa on valinnanvaraa kolmelle sukupolvelle

Katinkullan parhaat ulkoharrasteet ja elämykset 3:lle sukupolvelle

 

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *