· · · ·

Regency Country Club hotelli Teneriffalla

Kävimme ”testaamassa” Regency Country Club RCI-hotellin Teneriffalla. Minulla on ollut tapana tehdä mielenkiintoisista hotelleista esittely ja tässä olisi jälleen yksi. RCC on RCI:n jäsenille varsin varteenotettava valinta .

Tässä alla on kuvakavalkadi hotellista ja joitain arvioitamme siitä ja sen palveluista.

(Artikkelia korjailtu ja videoita lisätty 24.2.2022)

Regency Country Club #5289 sijaitsee noin 3 km päässä Los Cristianoksen linja-autoasemalta, jonne on hyvä yhteys molemmilta saaren lentokentiltä. Me hintapihtaajat lensimme tällä kertaa pohjoiselle kentälle Barcelonan kautta ja maksoimme tuosta yhden pysähdyksen taktiikkalennosta 110 € tiketit. Sieltä tulee muutama vuoro Los Cristianokseen. Meillä ei ollut tuota tuuria, joten matkasimme reilulla parilla eurolla Santa Cruziin bussiasemalle, josta lähtee puolen tunnin välein linja 110 LC:een. Eli noin 10 €:lla kohtuullisen ripeästi pääsee LC:n keskustaan, josta taksilla noin 7 €:lla hotelliin.

Jo tässä vaiheessa vinkkinä, että eteläiselle kentälle menee tiheämmin busseja, ellei halua käyttää taksia, jonka mittariin rapsahti lukema 25 € hotelliltamme. Paluulentomme oli Reina Sofian kentältä Madridin kautta Suomeen. Madridiin pääsi Ryanairilla 32 €:lla (12 € lisämaksulla sai ottaa 2 laukkua koneeseen). Sieltä sitten noin 80 €:lla Pariisin kautta kotiin Air Francen ja Finnairin siivin.

 

Tervetuloa Regency Country Club -hotelliin!

 

Hotellin pääovi antaa jo vinkkiä siitä, että olemme saapumassa balilaistyyliseen hotelliin.

Saavuimme illalla, jolloin ystävällinen rouvashenkilö oli ottamassa meitä vastaan. Kirjautumismuodollisuuksia odotellessamme hän kantoi meille kuohuviinit tervetulodrinkiksi. Hyvillä fiiliksillä lähti lomaviikko alkuun hänen ansiostaan.

Näistä parista kuvasta voi päätellä, että olimme saapuneet hotelliin, jossa 1-3 mh huoneistot on rakennettu kolmekerroksisiin rakennuksiin pariin kolmeen riviin. Hotelli oli varsin sopivan kokoinen, muistaakseni noin 60 huoneistoa.

Meille annettiin 1 mh huoneisto, joka sijaitsi takimmaisessa rivissä ylimmässä kerroksessa.

Balin eksoottiselta saarelta vaikutteita saanut sisustus ei ollut täysin meidän mieleen, mutta kyllä siinä viikon sai mukavasti vierähtämään. Ei jäänyt huonekaluista kiinni se. Avoimesta ovesta voi havainnoida, että huoneistossa on suuri parveke, jossa on pari lepotuolia, pöytä ja tuolit.

Makuuhuoneessa oli tällainen vähintäänkin riittävän kokoinen rautasänky.

Täysin varustettu keittiö on suuri plussa huoneistoissa.

Suurin jännitysmomentti näiden RCI-hotellien suhteen on aina se millainen näkymä sen parvekkeelta aukeaa. Tämä oli parasta mitä tuosta hotellista voi löytyä. Meri on 4 km päässä, mutta näkyy kuitenkin.

Positiivinen yllätys oli tämä kattoterassi, jonne pääsi rappuja pitkin parvekkeelta. ”Valitettavasti” syys-lokakuun vaihteessa aurinko paistaa Kanarialla vielä niin kuumasti, ettei paljaan taivaan alla voi pitkään loikoilla lueskelemassa. Oli niin hikiki!

 

Hotelli Regency Country Clubin yleiset tilat

 

Hotellin aulatilat tekivät meihin positiivisen vaikutuksen. Tässä kuikuilen vastaanoton edessä.

Ravintolatilat ovat alakerrassa. Porrastasanteelta aukeaa aukon kautta hieno näkymä ravintolasaliin.

Alakertaan astuttaessa tilat ovat näyttävät, tällä kertaa meidän makuumme.

Balilainen tyyli puri meihin näissä julkisissa tiloissa.

 

Regency Country Clubin ravintola sai pisteitä

 

Ravintola, jossa aamiainenkin tarjoiltiin, on viehättävä, rauhallinen miljöö.

Aamiaistarjoilu oli meidän mielestämme vähintäänkin riittävä. Kuohuviinit odottivat aamiaistelijaa. Tarjolla oli myös kirsikkalikööriä, jonka kanssa kuohuviini muuttui kirriksi. Harvinainen, mutta hyvä tuttavuus aamiaisella.

Aamiaisen hinta-laatusuhde oli erinomainen.

Kun kaikki nämä ”lähtivät” 10 euron hintaan, kävi nyt niin, että emme laittaneet kertaakaan aamiaista omassa huoneistossamme. Harvinaista meille aamiaisfriikeille.

Hedelmämarkkinat on yksi esimerkki siitä, että Regency Country Clubissa panostettiin hyvää aamiaiseen.

Tämän välikuvan tekstiksi voi laittaa, että asiakaspalvelu oli ravintolassa ja koko hotellissa erinomaista!

Aamiaisannokseni paljastaa, että leipää tuli otettua hieman liikaa syystä, että se vaan oli lämpimänä niin  hyvää.

Jostain syystä teki mieli ottaa kirri, kuoharia tai kahvia mukaan ja istahtaa päättämään aamiainen kauniissa tiloissa ulkona tai sisällä.

Illan tullen sisustukseen saatiin kaunis tunnelma valojen avulla.

Ruoka oli ravintolassa hintaansa nähden ihan ok. Ei mitään gourmeta, mutta hyvää.

Uima-allas alue oli kaunis, rauhallinen ympäristö, jossa oli aina tilaa.

 

Aamiaiselle mennessä uima-altaalla ei ollut vielä ketään eikä tungosta kohtuullisen kokoisessa hotellissa ollut siellä koskaan.

Tällaiset katokset ja hierontateltta olivat leikkipaikan vieressä.

Lapsiakaan ei ole unohdettu.

Maksuton minigolf on vieraiden vapaassa käytössä kauniissa puistoympäristössä.

Video hotellin altailta:

 

 

Ilta innoitti liikkeelle ravintoloita etsimään

 

Auringonlaskut olivat kauniita katsella.

On se…

Lähistöllä ei ollut paljoa ravintoloita, mutta onneksi löysimme (valitettavasti vasta viimeisenä iltana) tämän vanhaan talliin tehdyn viehättävän Masonin. Sisätiloissa oli liha-/kalatiski, josta saattoi käydä valitsemassa mitä halusi tilata. Viehättävään sisäravintolaan emme halunneet tällä kertaa kuitenkaan jäädä istuskelemaan vaan valtasimme pöydän ulkoa valtavan telttakankaan alta.

Tilasin tämän paistetun vaalean kalan (taisi olla godfish) yllätyin positiivisesti. Annos oli varsin yksinkertainen, mutta maukas. Ainakaan valkosipulissa ei oltu säästelty, kuten kuvasta näkee.

Kun lasku tuotiin pöytään, täytyi olla tyytyväinen mitä 30 €:lla sai. 16 cl valkoviiniäkin maksoi vain 2,20 €. Suuri suositus tuolle ravintolalle, jossa viereisiin pöytiin kannettiin toinen toistaan komeampia liha-, makkara ym. vartaita ja annoksia.

 

Maksuttomalla bussikuljetuksella keskustaan varpaistelemaan

 

Regency Country Club oli viehättävä, mieluisa tuttavuus. Jos se sijaitsisi lähempänä rantaa ja kaupunkeja (Los Cristianos ja Playa de las Americas), kokonaisuus olisi vielä parempi. Suurena plussana oli aikataulutettu, vanhalla bussilla toteutettu maksuton shuttle-kuljetus, jolla pääsi muutaman kerran päivässä klo 9.45 alkaen keskustoihin reittiä, jossa oli 7 pysähdyspaikka bussin käydessä myös parissa muussa ketjun hotellissa. Toinen ääripää oli Playa de Fanaben rannalla.

Hyödynsimme joka päivä shuttle-kuljetusta, jolla menimme rannalla kävelemään. Askeleita tuli varpaistellessa ja kävellessä keskimäärin 15 000 joka päivä. Fuente Playa de las Vistas on alueen suurin ja kaunein ranta, jota kävelimme eniten ees sun taas.

 

 

Kauniita alueita riittää tuolla useita kilometrejä pitkällä ranta-alueella.

Rantabulevardit ovat hyvin hoidetut ja palmupuiden varjossa oli miellyttävä kävellä. Sää oli syys-lokakuun vaihteessa todella kuuma, joten ajoittain oli mukava käydä vilvoittelemassa ilmastoiduissa ostoskeskuksissa.

Eurolla sai rantabulevardien ravintoloista kolpakollisen jääkylmää olutta. Harvinaisen hyvältä maistui se!

Päättyköön tähän kuvaan tämänkertainen matkakertomukseni kuvaosuus. Tällaista se oli!

 

Summa summarum

 

Regency Country Club hotellista löytyi kaikki kaipaamamme, myös kuntosali, joka jäi tällä kertaa testaamatta. Yleiset tilat, ravintola ja asiakaspalvelu tekivät meihin positiivisen vaikutuksen, kuten edellä jo hehkutan. Vastaanoton vieressä on pieni myymälä, josta löytyy elintarvikkeita ym. rajoitetusti, mutta yllättävän riittävästi. Esim. viinejä ei tarvitse lähteä kauempaa hakemaan.

Vihreää linjaa ajetaan läpi nykyisin vähän joka paikassa ja se on hyvä se. Tällä kertaa houkuttimena oli, että jos siivoojaa ei tarvita käymään, saa ravintolassa illallisella 15 % alennuksen. Varsin kätevä juttu, jota hyödynsimme. Emme tarvitse missään nimessä joka päivä siivouspalvelua.

Olemme käyneet Teneriffalla niin monta kertaa, että tällä kertaa jätimme saarikierrokset väliin. Olimme jo lähdössä vierailemaan meille entuudestaan käymättömälle La Palman saarelle, jonne olisi päässyt 95 €:lla. Ehkä seuraavalla kerralla?

Ajelutimme viimeisenä aamuna itsemme taksilla Reina Sofian lentokentälle ja lensimme Madridiin syystä, että sen kautta pääsi pilkkahinnalla kotimaahan. Toinen syy oli, että Marjatta ei ole käynyt siellä aikaisemmin. Nyt meillä oli edessä parin yön stop over tuossa upeassa kaupungissa, joka teki meihin suuren positiivisen vaikutuksen. Mikä siellä niin vaikutti, selviää, kun saan matkakertomuksen valmiiksi. Jää seuraamaan…

RCI-väkeä kiinnostavat tietty kulut. Yhden makuuhuoneen huoneistosta joutui pulittamaan 40 000 pistettä ja 169 € varausmaksun, joten kokonaishinnaksi muotoutui 350 € eli 50 €/yö. Kun meno ja paluulennot maksoivat 110 € meno ja takseihin & busseihin kotimaassa ja reissussa yhteensä vajaat 100 €, olivat reissumme kustannukset noin 900 € meiltä kahdelta. Lisäksi vielä aamiaisiin 120 € ja toki ruokakulut.

Saat tiedon siitä ja kaikista muistakin tulevaista matkakertomuksista tuoreeltaan, kun käyt tykkäämässä Facebook-sivustoa Appa matkustaa.

 

Samankaltaiset artikkelit

4 Kommenttia

 1. Kiitti taas❣️
  Tuo vihreä uudistus (siivous vs ale dinneristä) on erinomainen systeemi. Iso peukku sille.

 2. Hyvä tapa kannusta vihreämpiin tekoihin tuo alelippu ravintolaan. Joka päivä ei todellakaan tarvitse siivouspalvelua, ei sitä kotonakaan tule vaihdettua lakanoita ja pyyhkeitä päivittäin. Itse tykkään siitä, että hotelli on hyvin keskeisellä sijainnilla, paitsi jos itsellä on auto vuokrattuna. Todella kaunis tuo viimeinen kuva.

  1. Kiitos palautteista Marika. Lämmittää!
   Valitettavasti noita tuollaisia kompensaatioita on erittäin harvoin. Meille kelpaisi, sillä voimme hyvin pärjätä viikon samoilla lakanoilla. Pyyhkeitä voi toki vaihtaa silloin tällöin, mutta sekin on asennoitumiskysymys.
   Sama ajatus hotellin sijainnista. Me olemme innokkaita kävelijöitä, joten kohtuullinen etäisyys on erittäin ok.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *