· · · ·

Anfi Beach Club on hotelli meidän makuumme Gran Canarialla

Anfi Group on norjalaisen Bjorn Lyngin perustama 5 hotellin kokonaisuus, joista 4 sijaitsee samassa paikassa Gran Canarialla, Arguineguinissa. Tällä kertaa meillä oli mahdollisuus majoittua Anfi Beach Clubiin. Positiivista on, että hotellivieras voi hyödyntää mitä tahansa lukuisista uima-allasalueista, ravintoloista ym. mitä alueelta löytyy.

Anfi Group on rakentanut alueelle erityisen saaren ja kohtuullisen mukavan kokoisen uima-/varpaistelurannan, jonka hiekka on kuljetettu Afrikasta. Ranta-alueella on myös lukuisia ravintoloita, ostoskeskus ja tapahtumatori, jossa on ohjelmaa joka ilta.

Tässä postauksessa esittelen tämänkertaiset kokemuksemme Anfi Groupissa. Olemme mielistyneet siihen ja toivomme pääsevämme sinne vielä joskus uudelleen. Lue tästä miksi ajattelemme näin.

 

Hotellihuone on parasta A-ryhmää

 

Kuulumme siihen ikäryhmään, joka haluaa nauttia lomareissuistaan etenkin majoituksen osalta. Siksi etsimme lähtökohtaisesti hyviä huoneistoja, joissa kuitenkin tulee vietetyksi eniten aikaa viikon reissulla. Anfi Beach Clubin huoneistot ovat meille ehdottomasti riittävän hyviä. Hinta-laatusuhde on erinomainen etenkin tässä tapauksessa, kun ryhmä on osa RCI-ketjua. Viikko tällaisessa 1 mh huoneistossa maksoi meille vastikkeet ym. huomioiden alle 450 euroa, joka on mielestämme hyvä hinta.

Tilava olohuone-keittiö on hyvä kokonaisuus, jossa on kaikki tarpeellinen.

Makuuhuoneesta on olohuoneen tavoin yhteys suurelle parvekkeelle.

Marmoroitu kylpyhuone on tyylikäs kokonaisuus. Siellä on kuvassa näkyvän kokonaisuuden lisäksi suihkukaappi, wc-pönttö ja bidee.

Parveke on yksi suurimmista, mitä olemme päässeet kokemaan.

Ystävämme Lahdesta, varsinaiset RCI-konkarit Györgyi ja Istvan Mosonyi ovat vierailleet useammassa RCI-hotellissa kuin kukaan muu tuntemamme reissaaja. Valtaisa kokemus ja tietämys näistä hotelleista. Nytkin heistä oli meille korvaamatonta apua. Kiitos!!!

Helppo oli lomailla tällaisessa ympäristössä.

Vaikka merinäkymä olikin tällä kertaa varsin rajoitettu, olimme tyytyväisiä olosuhteisiin. Kaunis puutarha-vuoristonäkymä riitti meille vaikka rakastammekin merinäkymiä.

Györgyi vietti tällä reissulla syntymäpäiväänsä, jota oli tullut juhlimaan 4. lahtelainen, Marjatta myös kuten rakas vaimoni.

Meille on hotellin valinnassa tärkeää oma keittiö, sillä haluamme mielellään tehdä aamiaiset itse ja nauttia ne parvekkeella kuohuviini palanpainikkeena.

Meikäläinen muuten voitti tervetuliaistilaisuuden arvonnassa Anfi-paidan 🙂

Aamulla aurinko, illalla kuu. Melkein Iittalan kirkas i-lasi 🙂

 

 

Katsaus kauniiseen ympäristöön

 

Anfi Groupin yleiset alueet on mietitty ”viimeisen päälle”. Siellä kyllä silmä lepää ja alueesta pidetään erinomaista huolta. ”Kuoputtajia” riitti puutarhoissa ja kaikki oli ok.

Rannalta tultaessa lippurivistö ilmoittaa, että myös suomalaiset olivat paikalla.

Huoneistomme sijaitsi keskimmäisen palmun  kohdalla toisessa kerroksessa.

Luonnonkivipintaiset rakennukset on tyylikäs kokonaisuus, joka sopii mainiosti tuohon ympäristöön.

Anfi Beach Clubin uima-allasalue ei ole kovin suuri, mutta kyllä kansa sinne näytti sopivan. Ja aina löytyy toisia altaita ja puutarha-alueita, jos oma käy ahtaaksi.

Pakko myöntää, että puutarha-alue on huolellisesti suunniteltu ja rakennettu. Ei huono!

Kaunis kokonaisuus.

Erilaisia kaktuspuistoja löytyy alueelta kaikkialta.

Hotellin vastaanottoaula. Kaikki pelasi hotellissa lukuunottamatta yhden virkailijan hieman tylyä käytöstä.

Hyvään hotelliin kuuluu luonnollisena osana hyvä kirjasto, josta vierailijat ovat pitäneet huolen. Suomalaisiakin kirjoja löytyi mukava määrä.

Valaistuksella saa paljon hyvää aikaan.

 

Ranta-alueella kaikki on vähän feikkiä

 

Tuo raflaava väliotsikko kertoo sen tosiasian, että hotellikompleksi on aikoinaan rakennettu ”keskelle ei mitään”. Siinä on ollut rantakalliota ja meri tai jotain sinne päin. Sen jälkeen on louhittu valtavasti, tehty tekosaari louhintamateriaalista ja kuskattu tonneittain ja tonneittain hiekkaa Marokosta. Väliäkös sillä, kun lopputulos hivelee silmiä ja kokonaisuus toimii?

Kuvan keskellä tekosaari. joka toimii paitsi lasipohjalaivan lähtöpaikkana, suosittuna kävelyalueena. Lisäksi siellä on ravintola ja maksullinen luksukseen päin vivahtava auringonottoalue lavitsoineen ym.

Ylhäältä satama-alue aukeaa tämän näköisenä.

Herra Bjorn Lyng on kaiken hyvän alku ja juuri. Anfi Group aloitti vuonna 1988.

Viikonlopulla tämä kaikelle kansalle avoin hiekkaranta oli AIVAN liian täynnä. Kävimme siellä varpaistelemassa joitakin kertoja tuota muutaman sadan metrin rantaa ees sun taas. Aamu-uinnin aikaan siellä sai olla lähes issesseen.

Lähimpänä rantaa, parhaalla paikalla sijaitsee Club Gran Anfi. Kävimme siellä muutaman kerran ihailemassa auringon laskua. Tämä hauska kaktuspuistikko on sen ja meren välissä parhaalla ilta-aurinkopaikalla.

Monet kerrat olemme istuneet tällä penkillä ihailemassa luonnon kauneutta.

Monet kerrat olemme myös pyydystäneet laskevaa aurinkoa. Ei se tartu millään kouraamme.

Suuri kiitos Anfi Group! Eiköhän tässä taas kohdata sitten joskus…

Laitan tämän tähän loppuun ihan vaan muistutukseksi, että bussi numero 91 kuljettaa suoraan lentokentälle nopeasti ja edullisesti. Osallistutaan ilmastotalkoisiin edes tällä tavalla. Mitä muuta teimme asian eteen, selviää tästä toisesta matkakertomuksestamme.

https://appamatkustaa.fi/2019/04/01/bussimatkailua-ja-jalkailua-gran-canarian-rannikolla/

Mikäli kiinnostaa lukea lisää Anfi-hotelleista, siirry toiseen matkakertomukseen:

https://appamatkustaa.fi/2017/10/15/gran-canaria-oodi-hotelli-club-puerto-anfille/

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *