· ·

Diamatka Sharjahin Light Festivaliin Arabiemiraateissa

Tämän artikkelin kautta pääset diamatkalle Sharjahin Light Festivaliin Arabiemiraateissa. Tämä vuosittain järjestettävä tapahtuma on ainutlaatuisen upea.

Videolla aukeavat diat johdattavat aluksi tutustumaan Sharjahin muutamaan pääkohteeseen. Käymme sen suurimmassa moskeijassa Al Noorissa ja piipahdamme Central Souqissa. Sitten vierailemme näyttävässä Light Festivalissa.

(Päivitetty 15.12.2020)

Kolmas, vuonna 2018 tehty matkamme Arabiemiraatteihin sai alkunsa ”mustana perjantaina” v. 2017. Norwegian Airways pudotti muutenkin halpoja hintojaan vielä 30 %, joten oli oikeastaan pakko tarttua tarjoukseen, kun sai suorat lennot Dubaihin 150 eurolla.

 

Diamatka Sharjahin Light Festivaliin Arabiemiraateissa

Aloitan matkakuvauksen tuosta reissusta diaesityksellä, jonka kohteena on emiraattien ehkä vanhoillisin emiirikunta Sharjah. Siellä sattui olemaan meneillään vuotuinen Light Festival, joka houkutteli meidät tutkailemaan kaupungin keskustaa ja sen muutamaa nähtävyyttä. Tässä tapauksessa voi hyvin todeta, että ”puheitta paras”. Kuvat puhukoon puolestamme.

Valofestivaali alkaa videolla kohdasta 1,23.

Esittele muissa matkakertomuksissani mm. Dubai Mall:n eli maailman suurimman ostoskeskuksen. Pyöriskelemme myös muualla Dubain Downtownissa.

Tässä alkuun kuitenkin esittely Sharjahissa sijaitsevassa Sheratonin hotellista, joka oli majapaikkamme tuolla vuoden 2018 matkallamme.

Arabiemiraattien Sheraton Sharjah hotelli vastasi odotuksia

Muut artikkelit Arabiemiraateista löytyvät täältä:

LINKKI: ARABIERIMAATIT

 

Jos haluat saada välittömästi tiedon, kun jatkokertomukset ilmestyvät, käy tykkäämässä Facebook-sivua Appa matkustaa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *