· · · · ·

Holiday Club Caribia on hyvä tukikohta tutustua Turkuun

(Kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa.)

Teimme pikavierailun Suomen entiseen pääkaupunkiin todetaksemme, että Holiday Club Caribia on hyvä paikka tutustua Turkuun. Hyvät asumisen puitteet ja sijainti ovat erinomainen lähtökohta pidemmällekin viihtymiselle. Hotellia voi pitää tukikohtana myös päivämatkoille Turun kauniiseen saaristoon.

Meillä oli mahdollisuus saada perstuntumaa hotelliin, joka on kokenut monenlaisia vaiheita vuosikymmenten kuluessa. Erinomaista on, että Holiday Club uudistaa hotellejaan jatkuvasti. Caribian uudet villas-huoneistot ovat juuri sitä, mitä haemme hyviltä lomahuoneistoilta. Täydellinen varustus ja pohjoismainen design ovat ”sitä itteään”.

 

Holiday Club Caribia on hyvä tukikohta tutustua Turkuun

 

Jo pari päivää riitti todistamaan, että Holiday Club Caribia #DD34 on hyvä tukikohta tutustua Turkuun. Siitä on vajaan parin kilometrin kävely Aurajoen vartta pitkin keskustaan…

ja mikä parasta, bussien kääntöpaikka on hotellin edessä.

Kauniit kukkaistutukset ja

minigolfrata toivottavat vieraat tervetulleiksi Holiday Club Caribiaan.

 

Holiday Club Caribian yleiset tilat ja ravintolat on suunniteltu hyvällä maulla

 

Kylpylähotelli Caribia siirtyi Holiday Clubin omistukseen useampi vuosi sitten. Se mainostaa hotellia sivuillaan seuraavasti:

Turun keskustan tuntumassa sijaitseva Holiday Club Caribia on kylpylähotelli ja tapahtumahotelli, jossa järjestetään pieniä ja suuria kohtaamisia. Kylpylähotelli Caribiassa vietetään hyviä hetkiä etelänmerien rennossa hengessä, kylvetään, rentoudutaan, kuntoillaan ja inspiroidutaan; ladataan akkuja ja saadaan energiaa. Milloin viimeksi kävit aidossa savusaunassa, hurjastelit vesiliukumäessä tai annoit itsellesi luvan hengähtää? Koe nämä kaikki Caribian kylpylässämme ja rentoudu lopulta Turun hotellissa lataamalla akkusi uuteen päivään!

 

Hotellin yleiset tilat on uudistettu omistajavaihdoksen yhteydessä toimivaksi, kauniiksi kokonaisuudeksi, jossa ravintolat ovat vallanneet suuren osan.

 

Peräti 5 ravintolaa

Meille oli yllätys, että Holiday Club Caribiasta löytyy peräti 5 ravintolaa.

Suuri a la carte ravintola toimii aamiaisravintolana, joka tarjoaa myös lounasta.

Useista muistakin Holiday Cubin kohteista löytyy maanmainio Classic Pizza, joka alkaa olla käsite ketjua tuntevien asiakkaiden joukossa. Sitä on vaikea vastustaa ja tälläkin kertaa aloitimma tutustumisemme sen erikoisannoksista.

Sportbaari O´Learys houkuttelee asiakkaita sisään kymmenillä TV-ruuduilla näytettävän jääkiekon, jalkapallon ym. urheilun avulla. Eikä pieni vaikutus ole myös maittavilla hampurilais-. pihvi- ym. aterioilla.

Pääset kurkkaamaan Holiday Club Caribian ravintoloihin tämän linkin takaa aukeavien 360-kuvien avulla.

 

Lapsia ja nuorisoakaan ei ole kylpylähotellissa unohdettu

 

Kylpylähotellin suurin vetonaula on yllätys yllätys, kylpylä.

Caribialaista tunnelmaa on etsitty Kapteeni Hookin laivan ja suurten altaiden avulla.

Holiday Clubille ominaista on, että kylpylästä on allasyhteys ulos. Kuvan taustalla punakattoisen rakennuksen vasemmanpuoleisessa päässä on puoliaito savusauna, joka lämpiää keskiviikkoisin. Ulkotiloissa on lisäksi kylmävesiallas, lepotuoleja yms. kuumien kesäpäivien ratoksi.

Peliautomaattejakin on tarjolla, mutta houkuttavin alue on kiinteistössä sijaitseva Superpark Turku, jota voit vilkaista tämän 360-kuvan avulla. Superparkissa sattuu ja tapahtuu koko ajan:. Vilkaise tämän linkin kautta tarkemmin mitä muuta kuin synttäreitä voi juhlia Superpark Turun tiloissa.

Erinomainen kuntosali on vähintäänkin riittävän tilava asiakkaiden käyttöön.

Mieluisa yllätys oli, että käytävätiloja on tarjottu vierailevien taiteilijoiden näyttelytiloiksi.

 

Kurkkaus Holiday Club Caribian huoneistoihin

 

Korostan usein kirjoituksissani, että huoneistot ovat varsin ratkaisevassa roolissa aina, kun valitsemme majoituskohdetta. Holiday Clubin kohteet ovat keskimääräistä tarkemman syynin alla syystä, että minut kutsuttiin ketjun brändilähettilääksi.

Appa matkusti Holiday Clubin brändilähettilääksi!

 

Hotellihuoneet ovat kohtuullisen iäkkäitä, mutta uudistettuja

Meillä oli mahdollisuus minilomamme aikana tutustua kahteen erilaiseen huoneistoon. Aloitimme hotelliosan Suites-huoneistosta.

Suites-huoneistot ovat 1 mh majapaikkoja, joissa on kiitettävästi tilaa. Muihin huoneisiin pääset kurkkaamaan tämän linkin kautta.

Vedenkeitin ja jääkaappi ovat mukava lisä suites-huoneistossa.

Tämä pieni erityistuotesarja oli miellyttävä yllätys suites-huoneistossa.

 

Villas-huoneistossa astutaan nykyaikaan

Onneksemme pääsimme toisena yönä testaamaan villas-huoneiston, sillä sen kalustus on meitä miellyttävää uutta designia.

Holiday Club Caribiaan on rakennettu muutaman viime vuoden aikana kaksi villas-rakennusta. Suuret parvekkeet tuovat niihin oman mukavuutensa.

Kun astuu sisään villas-huoneistoon, on matkalaisen helppo hymyillä.

Tyylikkäästi sisustetut ja täysin varustetut huoneistot ovat nykypäivän luksusta, jota ainakin me seniorimatkaajat osaamme arvostaa.

Täysin varustettu keittiö on etenkin pidemmällä lomalla tärkeä juttu. Hauska yksityiskohta on tuo kattolamppu, joka pari kuvaa ylempänä onkin jalkalamppu.

Moderni sauna kuuluu Holiday Club -ketjun villas-huoneistojen vakiovarustuksiin. Pienen pähkinän aiheutti kuvassa näkyvä suihkuhana. Tutkin monta minuuttia sekoitinkokonaisuutta enkä keksinyt miten suihkuvesi saadaan kulkemaan yläsuihkun kautta. Oli pakko hakea silmälasit, jonka jälkeen oivalsi mistä on kyse: Alempaa hanaa pitää kääntää oikealle, jotta vesisuihku siirtyy yläsuihkuun. Voi pyhä yksinkertaisuus kuinka vaikeaa se oli, kun ei ole koskaan törmännyt vastaavaan 🙂

PS. Pitäisiköhän siihen hanaan kiinnittää jokin ohjetarra? Ei tiedä vaikka jokin muukin ihmettelee samaa asiaa.

Makuu- ja olohuoneesta on pääsy huoneiston levyiselle parvekkeelle, jossa on pöytä, tuoleja ja myös lepotuolit.

Erinomaisen vuorokauden villas-huoneistossa kruunasi tämä hedelmälautanen, jossa kuohuviini toimi kyytipoikana.

Ei Askompi hetki tavata toinen himomatkaaja, jota en ole koskaan tavannut, mutta joka tuntui kuin vanhalta tutulta tavatessamme ensimmäistä kertaa livenä. Some on ihmeellinen maailma.

Pitkäaikainen tuttavuus johtuu siitä, että Anne Tiikkala toimii ylläpitäjänä Facebook-ryhmässä Holiday Club osakkaat, kun minä hoidan vastaavaa tehtävää sisarryhmässä RCI – vinkkejä ja kokemuksia. Jos olet Holiday Clubin viikko-osakas, kannattaa liittyä molempiin ryhmiin. Molemmissa on yli 4000 jäsentä, joten saat tärkeää tietoa muilta osakkeenomistajilta ja voit vaihtaa kokemuksia eri kohteista, RCI-ryhmässä jopa eri puolilta maailmaa.

 

Hyödynnä tämä 15 % alennus:

Holiday Club lupasi, että saat -15 % alennuksen koodilla ASKO15 Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 30.6.2022 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

https://www.holidayclubresorts.com/fi/store/?&code=ASKO15

 

Turun parhaat paikat parissa päivässä

 

Hyvä hotelli lähellä keskustaa on erinomainen lähtökohta hyvälle tutustumislomalle. Se ei kuitenkaan aina vielä riitä vaan pitää haravoida mielenkiintoiset tutustumispaikat. Tein tuota työtä perusteellisesti ja valitsin meitä eniten kiinnostavat kohteet. Turun parhaat paikat parissa päivässä löytyvät tämän postaukseni avulla. Toivottavasti siitä on sinulle hyötyä:

Turun parhaat paikat parissa päivässä

 

 

Ja vielä lisää Turusta tämän oppaan avulla:

Turku Travel Diary by Otto Lilja. Created with Wowanders app.

 

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *