· · · · ·

Hyvä majoituspaikka Fuengirolassa on Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Sol

Jos olet lähdössä Aurinkorannikolle ja mietit missä majoittua, voimme nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että hyvä majoituspaikka Fuengirolassa on Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Sol. Viivyimme siellä 4 yötä ja olisimme mieluusti viihtyneet pidempäänkin, jos aika olisi antanut myöten.

(Osittainen yhteistyö Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Solin kanssa.)

Teimme tammikuussa perinteisen visiitin Matkamessuille ja otimme erityisesti syyniin messujen partnerimaan Espanjan syystä, että olimme lähdössä Aurinkorannikolle, jälleen kerran. Kiertelimme maan osastolla etsien mielenkiintoisia majoitusvaihtoehtoja ja tutustumiskohteita. Tapasimme mm. meille aiemmin tuntemattoman Leonardon Hotels -ketjun myynti- ja markkinointijohtajan. Lyhyen tutustumisen ja keskustelujen jälkeen sovimme pienimuotoisesta yhteistyöstä hotelliketjun kanssa ja sen satoa voit lukea tästä artikkelista.

Joka-aamuinen rituaali tässä hotellissa oli kauneuden katselu aamuauringon noustessa. Vau!

Vietimme miellyttäviä vuorokausia Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Solin ylimmissä kerroksissa, joista oli erinomaiset näkymät huvivenesatamaan ja merelle. Auringonnousut olivat hetkiä, joista ei halunnut jäädä paitsi.

Niin kaunis on maa!
Kelpais varmaan sullekin!

Mikäli päädyt valitsemaan tämän hotellin, maksa hivenen lisää saadaksesi huoneiston merinäköalalla ja mielellään mahdollisimman korkealta. Meitä onnisti, olimme nimittäin ensin 11. ja lisäyöt 12. kerroksessa eli huipulla ja saimme katsella tällaista näkymää.

Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Solin ehdoton valtti on, että se sijaitsee parhaalla paikalla Fuengirolan ydinkeskustassa. Siitä on lyhyt matka varpaistelemaan hiekkarannalle ja noin puoli kilometriä bussi- ja rautatieasemalle. Ravintoloita on lyhyen matkan päässä kymmeniä, kauppoja löytyy omiin tarpeisiin ja rantabulevardia pitkin pääsee helposti ja mukavasti sauvakävelemään lähikyliin tai varpaistelemaan kilometrien mittaisille rannoille.

Varsinainen yleisömagneetti on vajaan kilometrin päässä sijaitseva markkinapaikka, jonne joka tiistai kokoontuu valtaisa määrä väkeä myymään ja ostamaan tuotteita laidasta laitaan. Kun lähes kilometrin matkalla on 2-3 käytävällä kauppiaita, käy alueen kartoitus jo jonkinmoisesta kuntosuorituksesta.

Sama ilmiö toistuu joka lauantai, kun alueella on erityisen mielenkiintoinen kirpputori. Emme mekään välttyneet ostoilta, sillä halusimme juhlistaa upeaa hotellivalintaa ja ensimmäisiä öitämme Fuengirolassa kuohuvilla, joten pakkohan meidän oli löytää juhlahetkeen sopivat lasit. Sellaiset löytyivätkin kirpparilta huikeaan 1 € kappalehintaan.

Ei Askompaa! Kippis ja kulaus!
Ja jos olen ihan rehti, pääsyyt lasien ostolle olivat mammun sisko Maisa ja miehensä Late, jotka olivat muiden tuhansien suomalaisten tapaan lomailemassa Fuengirolassa 500 m päässä hotellistamme. Halusimme kippistää nimenomaan heidän kanssaan. Kyllä eteläpohojalaasten kelpasi!

Hotellihuone kelpasi meille mainiosti etenkin, kun olimme saaneet toiveittemme mukaisesti huoneen merinäköalalla. Tässä kuvakavalkadi huoneeseen ja siitä ulospäin.

Tämä näkymä tuli meille tutuksi.
Huoneen tyylikäs sisustus teki meihin vaikutuksen. Kaikki tarpeellinen ja lisänä kahvi-/teekeitin, lukittava maksuton kassakaappi ja maksuton wifi olivat tarjolla asukeille.
Tunsimme itsemme todellakin tervetulleiksi saatuamme tällaisen yllätyksen.

Kyllä kelpasi majoittua tuollaisessa vastikään uudistetussa huoneessa. Toivottavasti palaamme vielä joskus.

Heti hotelliin astuessa havaitsee, että nyt on tultu tyylikkääseen paikkaan. Maltillinen värimaailma ja laadukkaat huonekalut keräävät katseita.

Vastaanotto aula on tyylikäs, mutta on pakko kehua myös vastaanottovirkailijoita, jotka olivat hyviä, ystävällisiä asiakaspalvelijoita. Erityiskiitos heille!

Hotellin käytävältä ja maisemahissistä näkyy upeasti Mijas-vuoristo.
Opastaulut hisseissä kertoivat oleellisen.
Spa-osasto jäi meillä tällä kertaa kokematta.

Vaikka huone(isto) ja sen kunto on ainakin meille tärkein valintaperuste hotellia valitessamme, kiinnitämme huomioita myös sen ravintolatarjontaan, etenkin aamiaiseen. Tällä kertaa halusimme testata myös Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Solin päivällisen. Miten se homma toimi, selviää seuraavasta:

Satojen hotellien kokemuksella olemme päätelleet, että kuohuviiniaamiainen on merkki siitä, että tietty taso on saavutettu.
Arvostamme myös monipuolista hedelmävalikoimaa…
… hyvää salaatti- ja juuresvalikoimaa unohtamatta.
Onneksi päivällisen jälkiruokapöydän valikoimaa ei tarvitse (eikä jaksa) maistella läpi.

Huomaan, etten ollut ottanut julkaistavaksi kelpaavaa kuvaa lämminruokapuolelta, mutta onneksi nappasin sieltä videopätkän.

Vierailumme Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Solissa oli onnistunut ja voimme suositella sitä majoituspaikaksi Fuengirolaan meneville. Hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdallaan ja uskomme palaavamme tuohon hotelliin vielä joskus.

Jos jotain kehitettävää hakee, meidän kokemustemme mukaan lämpimien ruokien maustamisessa oltiin liian varovaisia. Sanoisimme, että rohkeutta makumaailman lisäämiseen, please!

Suurenmoinen kiitos hienosta elämyksestä!

Mikäli innostuit hotellista tai olet muutoinkin jo lähdössä Malagan seudulle, tässä sinulle ohjeita/vinkkejä matkustamiseen:

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Kyllä tuo kannattaa korvamerkitä, Mikko! Itse aiomme sitä käyttää jatkossakin, jos tarvetta tulee. Hinnat vaihtelevat kovasti, joten kannattaa seurata niitä, jos tietää tarvitsevansa huonetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *