· · · · · · ·

Kanarian saarten parhaat RCI-hotellit

Esittelen tässä postauksessa Kanarian saarten (parhaat) RCI-hotellit, joissa olemme yöpyneet. Kohdesaaret ovat olleet Gran Cararia, Teneriffa, Lanzarote ja Fuerteventura. Meillä oli syksyllä 2017 mahdollisuus tehdä unelmiemme saarihyppely, jolloin pääsimme testaamaan reilussa 3 viikossa Melia-ketjun 3 hotellia. Niiden lisäksi nostan esiin muutaman muunkin RCI-hotellin, joihin meillä on ollut mahdollisuus tutustua. Aluksi 5 parasta.

Lue tästä mitkä ovat Kanarian saarten parhaat RCI-hotellit meidän kokemustemme mukaan.

Tulen esittelemään blogissani kokemiamme RCI-hotelleja eri puolilta maailmaa. Aloitan Kanarialta ja sen 5 parhaasta hotellista. Merkille pantavaa on, että Melia-ketjun hotellit tuntuvat nousevan ykköseksi kaikkialla. Toinen merkittävä ketju on Anfi Group, jolla on muutama hotelli Gran Canarialla. En laita näitä viittä hotellia paremmuusjärjestykseen, mutta ovat suosikkimme nousevat kyllä esiin, kun luet niistä kertovat matkakertomuksemme.

 

Kanarian saarten 5 parasta RCI-hotellia

 

Olen tehnyt hotelliesittelyt viime vuosina kaikista RCI-hotelleista, joissa olemme käyneet.  Niitä on kymmeniä, mutta vasta viime vuosina olen esitellyt ne mielestäni vähintäänkin riittävän tarkasti.

Tässä 1. osiossa esittelen 5 parasta RCI-hotellia, joissa olemme yöpyneet Kanarialla.

HUOM! 

Jotta luettelosta tulisi mahdollisimman kattava ja luotettava, laita minulle tiedoksi mitkä ovat omasta mielestäsi parhaat kokemasi hotellit ja kerro se tämän jutun perässä tai laita minulle sähköpostilla tiedoksi. Teen niistä myöhemmin erillisen postauksen.

Löydät nuo 5 parasta hotellia tästä linkistä:

Kanarian saarten parhaat RCI-hotellit

Sitten hotelliesittelyihin saarittain.

 

Gran Canarian parhaat RCI-hotellit

 

Omaksi suosikiksemme Gran Canarialla on noussut Melia Tamarindos. Olemme olleet siellä pari kertaa ja haluamme ehdottomasti mennä sinne uudelleen ja uudelleen. Tästä aukeaa postaukseni Melia Tamarindoksesta.

https://appamatkustaa.fi/kanarian-saarihyppelu-2017-osa-6-gran-canaria-melia-tamarindos-yllatti-kokeneet-matkaajat-jekuillaan/

Omien kokemustemme mukaan Anfi Groupin hotellit kuuluvat Kanarian saarten parhaitten RCI-hotellien joukkoon. Olemme päässeet yöpymään parissa noista hotelleista ja voit lukea niiden esittelyt tästä. Lasken nämä tässä esittelyssä yhdeksi hotelliksi, koska ne sijaitsevat samassa kokonaisuudessa.

Gran Canaria – oodi hotelli Club Puerto Anfille

Toinen, eli Anfi Beach Club -hotelli löytyy tästä:

Anfi Beach Club on hotelli meidän makuumme Gran Canarialla

 

Onko Lanzaroten paras RCI-hotelli tässä?

 

Nyt liikun hieman heikoilla jäillä kysyessäni onko Lanzaroten paras RCI-hotelli tässä? Muista minulle ei ole omakohtaista kokemusta, mutta arvioni perustuu muiden rci-läisten kokemuksiin ja RCI-sivuston hotelliesittelyihin. Jos tiedät paremman, kerro siitä minulle! Haluaisin käydä testaamassa. Ellei parempaa löydy, palaan tähän upeaan hotelliin mielellään heti kun vapaata löytyy hotellista ja meiltä.

Kanarian saarihyppely 2017 Lanzarote – Melia Salinas on hotelli aikuiseen makuun

 

Gran Melia Palacio de Isora lienee Teneriffan paras hotelli, vai onko?

 

Kauneus on katsojan silmissä ja kokemukset vaihtelevat monesta seikasta riippuen. Jopa säällä on joskus merkittävä vaikutus siihen, miten koemme hotellin. Jos emme pääse käyttämään hotellin uima-allas- ym. palveluita, meille jää huonompi mielikuva hotellista kuin että jos kaikki ”pelitti” ja aurinko helli.

Meille huoneiston merkitys on ehkä kaikkein suurin laittaessamme hotelleja järjestykseen. Joillekin harrastusmahdollisuudet, ravintolat ym. ovat merkittävässä roolissa. Laitamme usein itse ruokaa, joten arvostamme hyvää keittiötä ja tilavaa parveketta, josta aukeaa upeat merinäkymät.

Gran Melia Palacio de Isora nousi suosikiksemme monestakin syystä. Mitkä ne ovat, selviää, kun lukee alta avautuvan artikkelimme.

Onko Gran Melia Palacio de Isora Teneriffan paras hotelli?

Toinen suositeltava hotelli on Regency Country Club. Sen varjopuoli on sijainti, joka on noin 3 km päässä rannalta. Hotellin shuttle-bussilla pääsee maksutta muutaman kerran päivässä rannalla eikä taksikaan maksa paljoa, ellei halua kävellä ei-niin-hyvää kävelyreittiä keskustaan. Me emme niin tehneet tällä kertaa vaikka kävelystä tykkäämmekin. Kävelemme kuitenkin mieluummin rannalla kuin keskellä-ei-mitään.

Regency Country Club hotelli Teneriffalla

Mikä on sinun RCI-suosikkihotellisi Kanarialla ja miksi? Kerro siitä joko kommenttipalstalla tämän jutun perässä tai laita sähköpostia osoitteeseen asko@leppilampi.com

Teen toisen listauksen Kanarian RCI-hotelleista lähipäivinä ja laitan niihin mieluusti muitakin kuin omia kokemuksiamme. Laittakaa siis ehdotuksianne tulemaan. Kaikki niistä, jotka olemme kokeneet eivät suinkaan ole sellaisia, joita voisi varauksetta suositella, mutta jokaiseen niistä voisimme palata. Muiden maiden hotelleihin tutustumme myöhemmin.

Seuraava postaus Kanarian hotelleista ilmestyy noin viikon kuluttua.

 

PS. Jos olet kiinnostunut eri puolilla maailmaa olevista RCI-hotelleista, voit lukea kokemuksiamme niistä osoitteessa

https://appamatkustaa.fi/category/yleista-suosituksia-vinkkeja/rci-hotelli/

HUOMAA!

Hyvä keino löytää muutakin matkailuun liittyvää kirjoittamalla sivustoni hakukenttään hakusanalla maan tms., jonne ole matkustamassa. Sivustoni oikeassa yläkulmassa on kätevä otsikko ”Matkakertomukset maittain”, josta löydät maa- ja osin myös kaupunkikohtaisesti kaikki kohteet, joista olen tehnyt matkakertomuksen.

 

Jos jäit ihmettelemään mikä on RCI-hotelli, kannattaa lukaista tämä artikkelini. Olette varmaan kuulleet niistä kommentteja puolesta ja vastaan. Toisille ne eivät sovi lainkaan johtuen siitä, ettei lomia löydy haluttuun aikaan tai ettei osata hakea hotelleja. Ja monilla on epämiellyttäviä kokemuksia viikko-osakkeiden myyjistä tms. Silti, kannattaa tutustua. Meitä, jotka olemme hurahtaneet tähän viikko-osakesysteemiin, on paljon.

https://appamatkustaa.fi/pari-faktaa-rci-viikko-osakejarjestelmasta/

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *