Voita lippu Habitare-messuille!

Onnea voittajille!

Lipun Habitare-messuille voittivat Eila Kuronen ja Pirjo Saksa.

Habitare on suuri huonekalu-, sisustus- ja design-alan messutapahtuma, joka pidetään 7.-11.9.2022. Voita lippu Habitare-messuille näillä ohjeilla:

Olet mukana arvonnassa kommentoimalla tätä tiedotetta ja käymällä tykkäämässä Facebook-sivustoa Appa matkustaa | Facebook Riittää, että kerrot haluavasi osallistua arvontaan, miksi olet lähdössä messuille tms.

Arvon kolme pääsylippua jokaisen kommentoineen ja Facebook-sivuani seuraavan kesken.

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 4.9.2022 klo 22 kommentoineiden kesken ja voittajat ilmoitetaan tässä samassa postauksessa maanantaihin klo 10 mennessä. Lähetän lippulinkin voittajille.

Tutustu Habitare-messujen ohjelmaan täältä.

Messuilla | Habitare 7.–11.9.2022 | Messukeskus, Helsinki

 

Comments

  1. Habitare on Matka- ja Koiramessujen ohella kolmas messutapahtuma, jossa tulee käytyä vuosittain. Valitettavasti en saa sinne samaan tapaan sisäänpääsyä kuin kahteen muuhun, joten toivottavsti arpaonni suosii.

  2. Toivotaan Eila, että onni suosii tässä sinua. Minäkin ole Matkamessujen suurkuluttaja, mutta koirat eivät ole juttuni, allergiasta johtuen.

  3. Pirjo says:

    Menossa jälleen kerran Habitare-messuille. Ilmainen lippu olisi tervetullut. Tosin antaisin sen luultavasti sille, jonka saan houkuteltua seurakseni messuille.

    1. Onni olkoon kanssasi Pirjo 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.