· · · · · · · ·

Holiday Club Playa Amadores -hotelli on suosikkini Gran Canarialla

Niin siinä pääsi käymään, että Holiday Club Playa Amadoreksesta tuli yksi suosikkihotelleistamme Gran Canarialla. Sen etuna on hyvä sijainti ja mukavat huoneistot, joissa tilavat parvekkeet ja hyvät merinäkymät.

(Kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resortsin kanssa.)

Tämä artikkeli kuuluu sarjaan, jossa esittelen kaikki Gran Canarian ”suomalaishotellit” eli Holiday Club -kohteet. Meillä oli mahdollisuus testata niistä neljä ja tutustua yhteen pintapuolisesti ilman yöpymistä kohteessa.

HUOM!

Saat koodilla ASKO15 mukavasti 15 % alennuksen kaikkien Holiday Clubin kohteiden  huonevarauksista, joiden linkit löydät tämän artikkelin lopusta.

Vietimme reilut 3 viikkoa Gran Canarialla tutustumassa Holiday Clubin kohteisiin. Pääsimme koeasumaan neljä ketjun viidestä hotellista. Jokaisessa oli hyvät puolensa, mutta kyllä Holiday Club Playa Amadores veti tällä kertaa pisimmän korren. Jos saisimme valita, valitsisimme Playan. Toki on jätettävä pieni varaus, sillä huikeiden näkymien ja isojen huoneistojen Holiday Club Jardin Amadores on menossa remonttiin ja sille pitää antaa vielä mahdollisuus 🙂 Ehkä testaamme sen sitten, kun remontti on valmis?

 

Holiday Club Playa Amadores -hotelli on suosikkini Gran Canarialla

 

Holiday Club Playa Amadores
Tähän karttaan on merkitty kaikki Holiday Clubin kohteet Gran Canarialla. Playa Amadores sijaitsee huipppupaikalla hiekkarannan tuntumassa, kuvassa vasemmalla.

Holiday Club Playa Amadores

Holiday Club Playa Amadoresin tuntumassa on tämä alueen yksi parhaista hiekkarannoista, jonne hiekka on tuotu kaiketi Saharasta.

Holiday Club Playa Amadores
Playa Amadores on 2-kerroksinen rakennus rannan tuntumassa.

 

Holiday Club Playa Amadores
Huoneistomme n:o 109 sijaitsi nuolen osoittamassa paikassa.

Holiday Club Playa Amadores
Holiday Club Playa Amadoresin lähes jokaisesta huoneistosta aukeaa kiva näkymä rannalle.

 

Playa Amadoreksen huoneistot ovat meidän makuumme

 

Koska otsikosta käy ilmi, että Holiday Club Playa Amadores on yksi suosikkihotelleistamme Gran Canarialla, kaipaa se lisää perusteluja. Siispä kurkkaamme sen kaikkein pyhimpään eli yhteen huoneistoon. Käytössämme oli 1 mh huoneisto, joka sijaitsee hyvällä paikalla.

Holiday Club Playa Amadores
Naama menee virneeseen heti, kun astuu tällaiseen huoneistoon. Tyylikäs sisustus ja merelle aukeava parvekenäkymä ovat kovaa valuuttaa meidän hotelliluokituksessamme.

Holiday Club Playa Amadores
Vastikään uudistettu keittiö on tyylikäs kokonaisuus kaikilla mukavuuksilla.
Holiday Club Playa Amadores
Makuuhuoneesta parvekkeelle aukeava lasiseinä on hyvä juttu.
Holiday Club Playa Amadores
Poreamme ja kuvasta piilossa oleva suihkukaappi tekevät kylpyhuoneesta riittävän hyvän.
Holiday Club Playa Amadores
Pyykkitorni on tuossa hotellissa sijoitettu ovelasti ulko-oven viereen huoneiston ulkopuolelle. Hyvä ratkaisu.

 

Tässä voit katsoa halutessasi liikkuvaa kuvaa Holiday Club Playa Amadoreksesta näppäämällä kuvan keskellä olevaa nuolta:

 

 

Parveke on ihastuttava keidas, jossa viihtyy

 

Meille maailman matkaajille hotellien parvekkeilla on merkitystä. Haluamme säiden salliessa viettää aikaa niillä, joten avarat tilat ja riittävät kalusteet ovat makuumme. Holiday Club Playa Amadoreksen parveke pääsee parhaaseen A-ryhmään, myös näkymiensä ansiosta.

Holiday Club Playa Amadores
Tällainen näkymä saa tahtomattaankin suut virneeseen aina, kun astuu parvekkeelle.

Holiday Club Playa Amadores

Makuuhuoneesta pääsee, samoin kuin olohuoneesta, liukuoven kautta parvekkeelle.

Holiday Club Playa Amadores
Ellei hotellin aamiainen ole poikkeuksellisen hyvä, teemme mieluusti aamiaiset itse. Kukapa ei haluaisi syödä täydellistä kuohuviinillä tuunattua aamiaista tällaisissa olosuhteissa?
Holiday Club Playa Amadores
Kukapa ei haluaisi istuskella iltaa ja ihailla auringonlaskua tällaisessa ympäristössä?
Holiday Club Playa Amadores
Kukapa ei haluaisi viihtyä lempiharrastuksensa parissa, jos puitteet ovat tuollaiset?
Holiday Club Playa Amadores
Kyllä se kuohari voisi maistua (ja maistui) myös illalla, kun auringonlaskut ovat ”se juttu”?

 

Hieman hotellin ympäristöstä

 

Vaikka teenkin vielä erillisen postauksen näiden 5 Holiday Club -hotellin ympäristöstä, tiivistän hieman tämän hotellin oleellisimpia fasiliteettaja.

Holiday Club Playa Amadores
Käytäviltä aukeaa näkymä, jossa taustalla ovat saman ketjun hotellit Jardin Amadores ja Vista Amadores. Kohtuullisen kokoinen uima-allas on tämän käytävän päässä samoin kuin ravintolakin.
Holiday Club Playa Amadores
Tästä pienoismallista otetusta ”crome-kuvasta” saa käsityksen uima-allasalueesta. Ravintola on pyöreähkön oleskelutilan alla.
Holiday Club Playa Amadores
Aqui-ravintolaan johtavat portaat suoraan kadulta.
Holiday Club Playa Amadores
Ravintolassa on viihtyisiä istuskelunurkkauksia.
Holiday Club Playa Amadores
Tämä pääoven edessä oleileva ajan patimoima tuoli on kiva yksityiskohta.
Holiday Club Playa Amadores
Pääset autolla aivan hotellin vastaanoton eteen.

 

Liikkuminen Holiday Club Playa Amadoreksesta

 

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Holiday Club Playa Amadores -hotellin kohdalla edessä, joten liikkuminen lentokentältä ja takaisin kannattaa tehdä bussilla n:o 91, jos haluaa edullisen kyydin. Se ajelee moottoritietä ja jättää/ottaa kyydittävät välipysäkeille/ltä, lähinnä matkan varrella oleviin kyliin.

Tässä artikkeli, josta saat lisätietoa Gran Canarian bussiliikenteestä (lisää myös lentokenttäkuljetuksista).

Taksit ovat halpoja. Reilun parin euron minimaksulla pääsee pari kilometriä eikä taksamittari naputa kiivaaseen tahtiin senkään jälkeen, kun se aktivoituu.

Vuokra-auto kannattaa vuokrata hotellin kautta, ellet ole varannut sitä jo lentokentältä. Meidän valintamme oli se, että otimme vuokra-auton vaan tarvittaessa. Ylivoimaisen järkevä homma on varata se vastaanoton kautta. Minimissään noin 30 € päivähinnalla saat vuokratuksi auton vakuutuksineen. Sinut haetaan hotellista Puerto Ricossa sijaitsevaan autovuokraamoon ja voit jättää auton vuokrauksen päätyttyä hotelliin. Kätevää!

Kävelyreittejä Holiday Club Playa Amadoreksen ympärillä löytyy joka suuntaan. Varpaistelu onnistuu hotellin edustalla olevalla noin 800 m pituisella hiekkarannalla. Puerto Ricoon on reilun kilometrin mittainen rantabulevardi, jota on miellyttävä tepastella. Moganin suuntaa pääsee käppäilemällä Playa de  Tauron rannalle ja vielä seuraavallekin eli Playa del Curalle. Jos kuntoa riittää, laaksossa sijaitsevan hotellin molemmilla puolilla on vuoristoa, joista on huikeat näkymät. Matkaa kertyy vajaat 2 km nousua.

Näistä reiteistä ja lähiseudun muista mielenkiintoisista kohteista tulee erillinen postaus myöhemmin.

Lasipohjalaivojen pysähdyspaikka on Puerto Ricossa ja sitä voimme suositella. Tässä kokemuksiamme.

Laiva-bussikierros Anfi-hotellista Puerto de Moganiin on hintansa arvoinen!

ALENNUSKUPONKEJA TARJOLLA

Mikäli olet kiinnostunut Holiday Clubin Gran Canarian kohteista, kannattaa käyttää koodia ASKO15 saadaksesi 15 % alennuksen huonehinnoista. Huoneita Holiday Club Playa Amadorekseen  pääset varaamaan suoraan tästä:

Playa Amadores: https://direct-book.com/properties/holcluplaamadirect

Muut kohteet, joihin 15 % alennuskoodi käy ovat

Sol Amadores: https://direct-book.com/properties/solamadoresdirect

Jardin Amadores: https://direct-book.com/properties/jardinamadoresdirect

Puerto Calma: https://direct-book.com/properties/holclubpuertocalmadirect

Vista Amadores: https://direct-book.com/properties/holidayclubvistaamadoresdirect

 

HUOM! HUOM!

Holiday Club lupasi, että saat -15 % alennuksen koodilla ASKO15 myös Holiday Clubin verkkokauppaan Suomessa. Tarjous on voimassa 30.6.2022 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Me vietämme yleensä hotelleissa varsin vähän aikaa, joten hotelli ei sijaintia lukuun ottamatta ole ehkä tärkeimpiä asioita matkakohdetta pohdittaessa. Mutta täytyy sanoa, että jos jossain kohteessa haluaisi vain nautiskella ja viettää rentoa aikaa, olisi hotellin parveke tuollaisella näkymällä todella keskeinen kriteeri. Ja näyttäähän tuollaiset auringonlaskut todella upeilta!

  2. Ei ole todellakaan´´´´ vaikeaa majoittua ja asustella tuollaisessa hotellissa. Meille sopii sikälikin, että emme viitsi olla koko ajan menossa vaan teemme päivittäiset kävelylenkit ja/tai hyppäämme bussiin ja menemme kävelemään jonnekin muualle. Ja auton vuokraaminen tuolla oli äärimmäisen helppoa ja edullista. Säästöä sekin, kun saa mennä autolla silloin kun siltä tuntuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *