· · · · · ·

Holiday Clubin mainosvideokuvaukset – Mukavaa ainakin oli!

Meillä oli nyt #eläkeläiselämää viettäessämme mahdollisuus ensimmäistä kertaa kokea miltä tuntuu olla kuvattavana eli kameran ”väärällä puolella”. Olimme haastateltavina Holiday Clubin uusiessa mainosvideoitaan. Valikoiduimme mukaan syystä, että olemme olleet Holiday Clubin ja RCI:n kohteiden innokkaita käyttäjiä kohta 20 vuoden ajan.

Mitä tapahtuu kulisseissa? Miten koimme olla meille ei niin tavanomaisessa roolissa? Pääset tämän matkakertomuksen kautta aistimaan kuvaustunnelmia ja näkemään mikä oli lopputulos.

(Tämä kuvauspäivä toteutettiin yhteistyössä Holiday Clubin kanssa.)

Saimme melko lyhyellä parin viikon varoitusajalla kutsun lähteä Vuokattiin Katinkultaan haastateltaviksi Holiday Clubin uusiin mainosvideoihin. Koska olimme samaan aikaan lähdössä joka tapauksessa Ylivieskaan isäni 97-vuotispäiviä juhlistamaan, päätös oli helppo. Pystyimme iskemään ne kuuluisat kaksi kärpästä samalla iskulla.

 

Valmistautuminen ja saapuminen Holiday Clubin mainosvideokuvauksiin

 

Sovittuamme kuvauspäivät saimme sopivasti ennakkoinfoa tulevasta sekä Holiday Club Resortin yhteyspäällikkö Mari Varstalta että ohjaajana toimineelta Markku Haapalehtolta. He viestivät meille kuvausjärjestelyistä, käsikirjoituksesta ym. sen verran, että osasimme varautua uuteen kokemukseen turvallisin mielin. Jopa vaatetukset käytiin ennakkoon läpi. Toiveitamme oleskelun suhteen kysyttiin myös, joten hyvä fiilis jäi siitä kaikesta.

Saapuessamme Katinkultaan meidät ohjattiin toiveittemme mukaisesti Villas-huoneistoon, sillä emme olleet aiemmin majoittuneet sellaisessa. Majoitus- ym. muista kokemuksista kuvauksien ulkopuolella ilmestyy erillinen matkakertomus myöhemmin. Sen verran voin paljastaa, että fasiliteetit olivat kunnossa 🙂

 

Kuvauspäiväkokemuksia Holiday Club Katinkullassa

 

Oltuamme tovin Holiday Club Katinkullassa koitti se jännittävä päivä, jolloin kuvaukset oli tarkoitus toteuttaa. Kohtasimme tuotanto-/kuvausryhmän ja saimme viime hetken ohjeet.

Kävimme vielä parissa huoneistossa etsimässä sopivaa haastattelupaikkaa, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen, kun videoidaan. Maisemat omastamme

Kiersimme eri villas-huoneistoissa yhdessä Mari Varstan ja Sari Päiväniemen kanssa. Tällaisiakin näkymiä oli tarjolla, mutta mutta… Matka jatkui.

ja löytyihän se. Eikun kuvaukset käyntiin.

Kuvaustapahtuma oli ammattimaisissa käsissä. Kuvassa vasemmalla Sari Päiväniemi Holiday Clubista,  kuvaaja Max Majander ja tuottaja Olli Korpiala tuotantoyhtiö Drama Moving Pictures Helsinki Oy:stä sekä ohjaaja Markku Haapalehto.

Asemoinnit, valot ym. piti miettiä tarkasti kuntoon ennen haastattelun alkua.

Tunnelman vapauttuaminen lienee onnistunut, sillä haastattelu saattoi alkaa.

Haastattelussa ei kauan nokka tohissut, joten oli aika siirtyä pelkkien videokuvausten pariin. Marjatta sai mieluisan tehtävän lempiharrastuksensa lukemisen parissa.

Hedelmillä lahjottiin mallia hyvälle päälle 🙂

Kamera – käy!

Välillä meitä pyydettiin juomaan itsemme mukaviksi 🙂 Vitsi vitsi!

Sitten olikin aika alkaa etsiä uusia matkakohteita. Yllättäen näyttää siltä, että uusi kohde tuli bongatuksi.

Välillä piti katsoa millaista jälkeä kuvaaja sai aikaan. Jatkoon!


Kun sisäkuvaukset oli otettu lähdimme käsikirjoituksen mukaisesti ulkohommiin.

 

Holiday Clubin mainosvideokuvaukset tuottivat tällaisen lopputuloksen

 

Mitä ulkona tapahtui ja millaisen lopputuloksen Holiday Clubin mainosvideokuvaukset tuottivat, selviää tästä videosta. Puhukoon se puolestaan ja katsoja arvioikoon, miten onnistuimme.

Voimme todeta, että ”teimme parhaamme” 🙂 Uutta kokemusta rikkaampana tunnustamme, että ”mukavaa oli”.  ”Ei ollut Askompaa se, ei!”

Kiitos yhteistyöstä tuotantoryhmä ja luottamuksesta Holiday Club.

 

Jos kiinnostuit RCI-järjestelmästä, löydät täältä siihen liittyvää lisätietoa:

https://appamatkustaa.fi/pari-faktaa-rci-viikko-osakejarjestelmasta/

 

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Se on aina hyvä, kun pystyy yhdistämään kaksi tapahtumaa samaan aikaan. Oli varmasti kiva kokemus päästä mainosvideolle. Itse en ole koskaan ollut millään videolla enkä tiedä uskaltaisinko.

    1. Kerta se oli ensimmäinenkin 🙂 Meillä ainakin oli niin kiva kuvaustiimi, että kokonaisuus kääntyi vahvasti plussan puolelle. Voisi tehdä jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *