·

MEDIAKORTTI – APPA MATKUSTAA

Parhaimmillaan yli 33 000 sivukatselua kuukaudessa on kelpoluku matkablogien joukossa, kun valinnan tekee aina lukija itse.

Tästä artikkelista löytyy Appa matkustaa -blogin mediakortti. Siitä käyvät ilmi oleelliset seuraajatiedot. Mikäli haluat näkyvyyttä omaan kuntaanne, hotelli- tai ravintolayritykseenne, matkoillenne yms., ota yhteyttä. Autan mielelläni markkinoinnissa ja somenäkyvyyden lisäämisessä.

APPA MATKUSTAA    ”Haluamme kokea luksusta edullisesti.”

  • parhaimmillaan 16 829 käyttäjää/kk
  • sivukatseluja 33 117/kk (tammikuu 2020)
  • kuuluu senioribloggaajien harvinaiseen ”ammattikuntaan”
  • tykkää luksuksesta, mutta haluaa matkustaa edullisesti
  • matkakohteena koko maailma
  • tykkää erityisesti varpaistelusta ja rauhallisesta lomailusta
  • keskimäärin 9 ulkomaanmatkaa vuodessa viimeisen 20 vuoden aikana

Olemme #eläkeläiselämää viettävät Asko ja Marjatta Leppilampi Lahdesta. Tähän mennessä noin 70 maata on nähty ja matka jatkuu. Voi sanoa, että etenkin Askon (= appa) intohimona on matkustaminen.

Olen ilmeisesti ”rotumme” harvoja edustajia eli senioribloggaaja Suomessa. Lukijakuntani matkustaa innokkaasti ja tieto blogistani on levinnyt paitsi suusta suuhun myös somen ja Googlen avulla ripeästi. Saan erittäin positiivista palautetta kansantajuisista, selkeistä matkakertomuksistani ja ihmiset kyselevät kovasti lisää luettuaan juttuni.

Nämä sivustolla www.appamatkustaa.fi olevat matkapäiväkirjat on tehty ensisijaisesti omiin tarpeisiimme, mikä välittyy niiden sisällöstä. Uskon ja toivon silti, että lukijamme saavat niiden avulla ideoita matkojensa suunnitteluun.

Lukijamäärät (Google Analyticsin mukaan)

Aloitin bloggaamisen vuoden 2017 alussa. Lukijamäärän voimakkaan kasvun perusteella näyttää siltä, että blogini on löydetty hyvin. Google Analyticsin mukaan

  • matkakertomuksia luetaan parhaimmillaan yli 33 000 kertaa kuukaudessa (tammikuu 2020), kun lukumäärä oli vielä toukokuussa 2019 ainoastaan 3500.
  • yksittäisiä lukijoita (uniikit käyttäjät) maksimissaan ollut 16 829kuukaudessa.

Blogin kohderyhmä:

Podiumilla yli vuoden

Matkablogini www.appamatkustaa.fi nousi vuoden 2017 lopussa www.blogit.fi-palvelun matkailublogien TOP-10-listalle, Se on ollut siellä 3 parhaan matkablogin joukossa jo yli puolitoista vuotta ja blogini on taas (15.12.2019) peräti ykkösenä. Kaikkien noin 6000 blogin tilastoissa olen sijalla 76. Linkki sinne löytyy täältä:

https://www.blogit.fi/appa-matkustaa

Merkittävä muutos tuossa tilastossa tapahtui koronan johdosta. Kun uusia matkoja ei ole tullut ja lukjoiden kiinnostus matkoihin lopahti, syöksyi blogini tilastossa kerran ”peräti” 20:ksi, joka sinällään ei ole huono lukema satojen matkablogien joukossa. Nyt suunta on taas ylöspäin. En kuitenkaan noteeraa nykytilastoa syystä, että se on tilapäinen. Kun matkat alkavat, päästään taas normaaliin, uskoisin.

Yhteistyökumppaneita

Appa matkustaa -sivustolla on ollut paljon yhteistyökumppaneita. Merkittävimmät ovat olleet Holiday Club Resorts, jonka brändilähettiläinä olimme kaksi vuotta ja postauksia on tullut lähemmäs 50 näiden vuosien aikana:

Holiday Club -postaukset

sekä Kristina – Yksilöllisiä yhteismatkoja, jonka kanssa yhteistyö on kestänyt jo yli 2 vuotta. Postaukset (yli 20) löytyvät täältä:

Kristina Cruises yhteistyöpostaukset

Lisäksi on paljon lyhytaikaisia yhteistyökumppaneita, joista mm. Sokos-hotellien ja Seinäjoen kaupunginteatterin kanssa on ollut muutamia projekteja.

Esimerkkejä postauksista:

En ole tehnyt tähän mennessä juurikaan kaupallista yhteistyötä, mutta olen silti kirjoittanut matkakertomuksia, joista on varmasti ollut hyötyä kohteille, joita olen esitellyt. Tiedän, että alla olevista esimerkeistä ensimmäisenä aukeava Teneriffalla sijaitseva Gran Melia Palacio de Isora on saanut jo lukuisia asiakkaita Suomesta tuon postaukseni ansiosta. Olen nimittäin saanut paljon palautetta, että ”pakkohan tuonne on mennä tuon hehkutuksen jälkeen”, ”nyt on hotelli varattu ajalle xxx” jne.

Tässä alhaalla on muutama esimerkki yli 300 matkakertomuksen joukosta, joista monet ovat hotellien esittelyä. Tein niitä aluksi lähinnä itseämme varten, mutta lukijoilta saamani palautteen perusteella aloin kirjoitella niitä myös lukijat mielessä. Huomaa, että hotelleista tekemiäni bloggauksia ei ole tehty yhteistyössä hotellin kanssa vaan ”rakkaudesta lajiin”.

Onko Gran Melia Palacio de Isora Teneriffan paras hotelli?

Hilton Tallinn Park – miellyttävä kokemus!

Tämän tein yhteistyössä Kristina Cruisesin kanssa.

Uusin hanke, jota olen aloittamassa, on yhteistyö Touring Carsin kanssa. Tein siitä esipostauksen:

Tässä alla on postaus, jonka olen tehnyt yhteistyössä yrittäjien kanssa:

Kehräämöstä elämystehtaaksi – Orimattilan vetonaula kerää väkeä ympäri Suomen

Appa matkustaa sosiaalisessa mediassa

Olen alkanut vähitellen tutustua sosiaaliseen mediaan myös muiden kanavien kautta. Minulla on erilliset Facebook-sivut, joissa on tällä hetkellä  yli 1300 seuraajaa.

https://www.facebook.com/appamatkustaa/?ref=br_rs

Lisäksi loin instasgram-tilin ja opettelen tulemaan sen kanssa tutuiksi. Siellä on tällä hetkellä 643 tykkääjää, mutta luku kasvaa tasaisesti koko ajan. Myönnän, etten itse vielä hallitse sen käyttöä, mutta opettelen pikku hiljaa.

https://www.instagram.com/appamatkustaa/

Yhteystiedot

Asko Leppilampi, Lahti

p. 0408322552

asko@leppilampi.com

www.appamatkustaa.fi

MEDIAKORTTI PDF-MUODOSSA AUKEAA TÄSTÄ:

mediakortin kansi

mediakortin kansi

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *