· · ·

Uusi matkailukohde Fuengirolassa: El Boquetillon valtavat seinämuraalit

Oletko tietoinen tästä uudesta matkailukohteesta Fuengirolassa? Syksyllä 2023 valmistuneet El Boquetillon valtavat seinämuraalit valloittavat matkailijoita. Ne muraalit löytyvät Elolan stadionin ja El Boquetillon kauppahallin väliseltä alueelta, vajaan 1 km päästä Fuengirolan rautatieasemalta. Tämä värikäs ja taiteellinen kaupunginosa on nopeasti noussut must-kohteeksi, joka tarjoaa ainutlaatuisen kulttuuri- ja taide-elämyksen. Lue lisää tästä kiehtovasta kohteesta artikkelissamme ja suunnittele seuraava vierailusi!

El Boquetillon muraalit valloittavat matkailijat

Löysimme tämän uutuuden asuessamme muutaman yön Fuengirolassa helmikuussa 2024. El Boquetillon muraalit sijaitsevat kävelymatkan päässä Fuengirolan rautatie- ja linja-autoasemilta.

Hyvä kävelyreitti muraaleille kulkee Paseo Jesús Santos Reinin ja Av. de Mijasin risteyksestä kohti Boquetilloa.
Tällainen näky tulee vastaan erästä katua kuljettaessa. Se virittelee tunnelmaan.
Toinen reitti muraaleille kulkee pitkin Av. de Mijasia, kunnes eteesi avautuu tällainen rakennus, jonka nurkalta käännyt varsinaiselle taidealueelle.
Urheilukentän puolelta tultaessa löytyy tämä alueen opaskartta.

Toivottavasti innostuit näiden kuvien avulla valitsemaan kävelykohteeksi El Boquetillon alueen muraalit. On varmasti kiertelyn väärtti!

Lue lisää tästä valloittavasta alueesta tämän artikkelin kautta:

Fuengirolan uudet muraalit pysäyttävät ihailemaan | Fuengirola.fi

Toimittaja Janne Leipijärvi kirjoittaa Citymedia Fuengirola.fi -lehdessä näin:

Kyseisen hankkeen puitteissa maalataan El Boquetillon alueelle kaikkiaan 12-15 seinämaalausta eli muraalia. Hankkeeseen on budjetoitu kaikkiaan 173.000 euroa. Summasta 80 prosenttia tulee EU-rahoitteisesta EDUSI-ohjelmasta (Estrategias de Desarrollo Urbano Sostenible). Loput 20 prosenttia tulevat Fuengirolan kaupungin kukkarosta.

Kiitos Janne hyvästä vinkistä!

Vinkkejä Aurinkorannikolle

Tässä vielä muutamia vinkkejä Aurinkorannikon kävijöille. Itse asiassa löydät artikkelista oikein kohdepankin, joka auttaa sinua suunnittelemaan upeaa lomaa laajemminkin Andalusian alueelle. Varmistin vielä tekoälyltä mitä se ehdottaa ja kovin samanlaiset kohteet nousivat sieltäkin. Hyvää matkaa tuonne suomalaisten suosikkiseudulle!

Tässä vielä vinkki hyvästä majoitusvaihtoehdosta:

Tässä joitain matkustusvinkkejä Aurinkorannikon alueelle:

PS. Jos kiinnostuit, hae vielä lisävinkkejä esim. näistä matkablogeista.

Aila ja Juha elävät matkailusta. Heidän Andalusia-pakettinsa on niin kattava, että mitä sieltä ei löydy sitä ei tarvita. Nämä luonnon ja kulttuurin suurkuluttajat antavat yksityiskohtaisia vinkkejä parhaista matkakohteista eikä homma jää kiinni ainakaan kuvien määrästä. Suuri suositus!

Andalusia | Aila ja Juha

Henriikka on innokas matkaaja, joka päätti lähteä talvikaudeksi Fuengirolaan. Etenkin sille seudulle matkaavat saavat blogista aimo annoksen tietoa käytännön asioista (mm. kouluista) majoitusvaihtoehtoihin ja parhaisiin kohteisiin:

Espanja Archives – ByHenriikka

Samankaltaiset artikkelit

6 Kommenttia

    1. Jep Mikko! En ole noin komeita nähnyt muualla. Vaikka kotikaupungissamme Lahdessakin pari sellaista löytyy, nuo ovat kyllä omaa luokkaansa.

  1. Asuin joskus Fugessa, mutta ei ole sen jälkeen tullut käytyä siellä. Monesti on käynyt mielessä, että pitäisi käydä katsomassa, kuinka paikka on muuttunut 13 vuodessa. Nämä muraalit eivät ainakaan vähennä kiinnostusta uusintavisiittiä kohtaan. Todella upeita! Vastaavan kokoluokan muraaleja olen ihastellut mm. Mexico Cityssä ja Oslossa. Olen ollut katutaiteen ystävä teinistä lähtien, ja ehkä saatoimme joskus yläasteella muutaman graffan itsekin heittää.. 🙂

    1. Ehkä on järkevää käväistä katsomassa mitä kuuluu Fuengirolaan, Cilla Maria 😉 Me palaamme sinne jälleen helmikuussa, mutta majoitumme suosikkipaikassamme Bernalmadenassa. Fugeen pääsee sieltä tällä hetkellä ilmaiseksi junalla ja reilulla eurolla bussilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *