Agadirin hiekkaranta on huikean hieno varpaisteluranta.
· · · · ·

Norwegianin suorilla lennoilla Egyptiin ja Marokkoon

Norwegianilta tulee lisää hyviä uutisia matkailijoille! Norjalaisyhtiö laajentaa reittivalikoimaansa ja tarjoaa suoria lentoja Egyptiin ja Marokkoon ensi lokakuusta aina maaliskuulle 2025 saakka. Tämä antaa matkustajille upean mahdollisuuden tutustua näihin kiehtoviin kohteisiin vaivattomasti ja mukavasti. Varaa lentosi ja lähde unelmiesi matkalle Norwegianin uusilla reiteillä!

Itseämme kiinnostaa kovasti esim. Agadirin huikean hienot varpaistelurannat. Egyptissäkin olemme käyneet viimeksi vuonna 2008, joten joskohan palaisimme sinne pitkästä aikaa???

(Tämä artikkelin liittyy yhteistyöhömme Norwegianin kanssa.)

Lyhyen pohjakosketuksen jälkeen Norwegian on tullut vauhdilla takaisin. Julkaisin maaliskuussa artikkelin, jossa esittelin yhtiön kesän 2024 suorat lennot:

Norwegianin suorilla lennoilla Egyptiin ja Marokkoon

Syksystä 2024 alkaen Norwegianilla pääsee taas Euroopan ulkopuolelle, kun se aloittaa suorat lennot Afrikkaan.

uutiset | Norwegian

Tämä on todella iloinen uutinen ainakin meille varpaistelun (= kävelyä paljain jaloin hienohiekkaisella rannalla) ystäville. Olemme päässeet tuo lempiharrastuksemme pariin aiemmin sekä Egyptissä että Marokossa ja nyt se mahdollistuu jälleen! Jes!

Tässä alla videokuvaa samalta rannalta:

Halvat lennot ja lentoliput | Norwegian

Seuraavaksi Tukholmaan

Meidän seuraava lentomme Norwegianilla suuntautuu Tukholmaan. Vuokraamme Touring Carsin kautta matkailuauton yhtiön Tukholman toimistosta ja lähdemme parin viikon kiertueelle Ruotsiin sekä Keski- ja Etelä-Norjaan. Teimme vastaavan reissun vuosi sitten Pohjois-Norjaan ja kävimme Jäämeren lisäksi mm. Lyngenin vuonolla, Senjan saarella ja Lofooteilla. Matkakertomukset tuosta upeasta matkasta löytyvät tämän linkin kautta:

Matkailuautolla Pohjois-Norjassa

Tulemme raportoimaan kesämatkastamme säännöllisesti sekä Instagramissa että Facebookissa. Myös artikkeleita ilmestyy tänne blogiimme, kun matkamme on ohi.

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *