· · ·

THAIMAA Koh Samet

Koh Samet sijaitsee Thaimaan Rayongissa, Siaminlahden pohjoisrannalla, noin 80 km suomalaisten suosikkipaikalta Pattayalta. Teimme sinne päivän reissun emmekä pettyneet.

Kokemuksemme mukaan Koh Samet on ihan ok paikka, jossa voisi hyvinkin viettää parikin yötä. Viikoksi sinne emme haluaisi, sillä lähimaastossa oli odotettavissa paljon parempaa (Rayong). Siitä voitte lukea erillisessä kertomuksessa.

Vuoden 2015 Thaimaan matkalla vietimme jonkin aikaa suomalaisten suosikkipaikassa Pattayalla, ensimmäistä kertaa elämässämme. Silloin se ei vakuuttanut ja vajaan parin viikon paikallaan olon jälkeen alkoi menojalka jo kovasti vipattaa.

Päätimme ottaa taksin ja käydä katsomassa miltä Koh Sametin saari näyttää. Pikkulinnut olivat kertoneet, että siellä on hyvät varpaistelurannat, joten menoksi. Tästä matkakertomuksesta käy ilmi, kannattiko tuo uhraus. Rehellisesti voi todeta, että päivä Koh Sametilla oli tuon matkamme siihen mennessä paras.

Artikkelikuvassa oleva merenneito opastaa tulijat Koh Sametin samettisille rannoille. Ainoa ongelma niissä oli, että ne olivat liian täyteen buukatut. Mutta ah mitä hiekkaa…

Klikkaa tästä matkakertomukseen:

THAIMAA Koh Samet 2015

Kun katsotte yllä olevaa kuvaa ymmärrättte, kuka keksi selfiet… 🙂
Mainitsemani Pattaya-matkakertomus on täällä:

http://appamatkustaa.fi/thaimaa-pattaya-suomalaisten-suosikkipaikka/

Rayongin matkan kertomus löytyy TÄÄLTÄ.

http://appamatkustaa.fi/thaimaa-rayong-oli-todella-positiivinen-yllatys/

Linkki toiselle upealle rannalle Laem Mae Phim, löytyy tästä:

http://appamatkustaa.fi/thaimaa-rayong-ja-laem-mae-phim/

Ellet ole vielä käynyt tykkäämässä Facebook-sivustoa ”Appa matkustaa”, tee se nyt. Saat tuoreeltaan tiedon uusista matkakertomuksista.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *