Ranskan Biarritz: Airbnb ei ole meidän juttumme, valitettavasti!

Airbnb ja halpa asuminen liittyy yhteen ainakin meidän ajattelussamme. Olemme kokeilleet sitä pari kertaa emmekä ole ainakaan toistaiseksi hurahtaneet siihen. Tämä Biarritzin kokemus oli meille ensimmäinen. Paikka oli erinomainen sijainniltaan, mutta… Lue tämä, niin ymmärrät, että “ruusun kauneimmankin alla piilee piikki pistävä”.

Tulimme San Sebastianista bussilla Biarritziin eli toteutimme haavettamme ajelle julkisilla kulkuvälineillä Atlantia rannikkoa. Edelliset matkakertomuksemme  Bilbaosta, San Sebastianista ja Biarritzista löytyvät tämän blogikirjoituksen lopusta. Sieltä pääset käsiksi myös varsinaiseen matkakertomukseemme Biarritx Airbnb -kokemuksestamme. “Houkuttimeksi” laitan muutamia kuvia, jotta pääset tunnelmaan mukaan.

Kun tällainen sänky odotti matkailijaa, jotain oli kenties jäänyt tekemättä?

Kuten alussa kirjoitan, sijainnissa ja ympäristössä ei ollut mitään vikaa…

Varsinainen matkakertomus löytyy täältä pdf-linkin takaa:

Linkki aukeaa tästä: Biarritz Airbnb

 

 

Edellinen matkakertomus Biarritzista on täällä:

Biarritz – Ranskan kuninkaallisten lomapaikka

 

PS. Olisi kiva lukea omia Airbnb-kokemuksianne. Onko kellään positiivisia? Ilmeisesti, koska se on niin suosittu?

 

1,201 total views, 2 views today

Comments

  1. Maiju says:

    Onpas kurja AirBnB-kokemus! Olen käyttänyt kyseistä majoitusvaihtoehtoa useita kertoja, mm. San Diegossa, Losissa, New yorkissa, Roomassa ja Tanskassa ja joka kerta valinta on ollut onnistunut. Tärkeimmät valintakriteerit itselle ovat olleet juurikin se, että asunto on vain omassa käytössä, mutta myös se, että kohteella/majoittajalla on ollut useita kiitettäviä kokemuksia muilta käyttäjiltä, mielellään yli 10.

    Parhaita ovat olleet ne, joissa perhe on esimerkiksi vuokrannut “pihataloaan”, tai naispuolinen asunnon omistaja/päävuokralainen on alivuokrannut kotiaan poissaolonsa aikana. Näissä kaikissa siisteys on ollut hyvä (allergikkona tämä on minulle aika kriittistä), mutta myös kommunikointi on sujunut moitteetta. Sen lisäksi olen päässyt viettämään iltaa ruuan ja viinin parissa vieraanvaraisien, muttei tungettelevien, vuokraajien kanssa ja saanut hyviä vinkkejä näiltä paikallisilta.

    Sääli, että teille sattui näinkin huono ja likainen kokemus.

    1. Kiitos kommentista ja ajatuksistasi Maiju. Ymmärrän, että meillä kävi nyt vaan huono säkä. Ehkä kokeilemme vielä uudelleen jossain vaiheessa. Kaikissa asioissa on niin, että käytäntö opettaa tulkitsemaan viestejä ja tekemään oikeat valinnat. Onnistuneita valintoja ja matkoja myös sinulle. Meillä nyt 4 reissua varattuna.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *